Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spartana predator69
trap Tactiek mia
50% Balbezit 50%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 51.8
formidabel Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Yaban geeft de bal voor. Beloshapk kopt de bal weg. Grzybiński geeft een hoge lob. Celija rent richting de bal. Celija haalt uit met een fantastische trap. Tere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Celija rent richting de bal. Celija geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kabagaimu de bal. Kabagaimu schiet op doel. Tere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - predator69 1:0

8e minuut.
Brouard passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yue de bal. Grzybiński geeft een lange en hoge pass. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija schiet op doel. Tere bokst de bal weg.

12e minuut.
Celija kopt de bal weg. Bercu rent richting de bal. Klungelig pakt Bercu de bal. Bercu draait met de bal, schiet en ... Tere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - predator69 2:0

17e minuut.
Pereszlucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereszlucha geeft de bal voor. Beloshapk onderschept slim de pass. Celija is nu in balbezit. Celija passt de bal met de wreef. Tere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Daar is Yue, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bridges speelt de bal door. Celija probeert de bal met de borst te controleren. Celija draait met de bal, schiet en ... Tere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - predator69 3:0

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mortari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński geeft een lange en hoge pass. Kabagaimu maakt een snoekduik en kopt de bal. Tere bokst de bal weg. Klungelig pakt Marojević de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - predator69 4:0

34e minuut.
Macedo passt de bal met de wreef. Celija probeert naar een medespeler te passen. Marojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu onderschept slim de pass. Bercu haalt uit met een fantastische trap. Tere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Matterne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sziráki komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Grzybiński passt de bal met de wreef. Celija rent richting de bal. Bridges onderschept slim de pass. Kabagaimu verovert de bal door een tackle van achteren. Kabagaimu schiet op doel. Tere bokst de bal weg.

41e minuut.
Marojević onderschept slim de pass. Klungelig pakt Mortari de bal. Mortari probeert naar een medespeler te passen. Celija rent richting de bal. Celija haalt uit met een fantastische trap. Tere bokst de bal weg. Celija is nu in balbezit. Celija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pereszlucha geeft een lange en hoge pass. Grzybiński met een sublieme pass. Kabagaimu speelt de bal door. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 26%, predator69 74%.
spartana - predator69 4:0

46e minuut.
Reinero komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Macedo onderschept slim de pass. Macedo met een sublieme pass. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu is nu in balbezit. Bercu haalt uit met een fantastische trap. Reinero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Celija rent richting de bal. Celija passt de bal zonder na te denken. Bercu is nu in balbezit. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Reinero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Yaban passt de bal zonder na te denken. Mortari speelt de bal door. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Inworp. Mortari met de inworp. Grzybiński speelt de bal door. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Reinero bokst de bal weg.

56e minuut.
Grzybiński speelt de bal door. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mortari neemt de hoekschop. Kabagaimu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - predator69 5:0

58e minuut.
Bzyk met een snelle inworp. Sziráki rent richting de bal. Sziráki met een sublieme pass. Lampignano is nu in balbezit. Lampignano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Daar is Bercu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bridges onderschept slim de pass. Bercu rent richting de bal. Bercu schiet op doel. Reinero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Marojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bercu rent richting de bal. Bercu draait met de bal, schiet en ... Reinero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Celija is nu in balbezit. Celija probeert naar een medespeler te passen. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bercu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Yue de bal. Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Bercu is nu in balbezit. Celija rent richting de bal. Celija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Bridges probeert de bal aan de voet te houden. Bercu rent richting de bal. Celija rent richting de bal. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marojević heeft problemen om de bal te vangen. Bercu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo geeft een hoge lob. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Reinero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - predator69 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 25%, predator69 75%.
spartana - predator69 6:0