Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Portazza Pbp Team
3punte Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 21.9
uitstekend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Cristiano heeft problemen om de bal te vangen. Perrotta is nu in balbezit. Perrotta passt de bal met de wreef. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Tombak is nu in balbezit. Tombak passt de bal zonder na te denken. Rusev rent richting de bal. Rusev draait met de bal, schiet en ... Cavenaghi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Rusev schiet op doel. Broggi probeert naar een medespeler te passen. Tombak kopt de bal weg. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev haalt uit met een fantastische trap. Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Klar onderschept slim de pass. Tombak is nu in balbezit. Tombak met een sublieme pass. Daar is Rusev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Broggi trapt de bal weg. Tombak kopt de bal weg. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel. Cavenaghi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Klar neemt de hoekschop. Tombak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Klar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klar geeft een hoge lob. Bałamut kopt de bal weg. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. The heeft problemen om de bal te vangen. Perrotta is nu in balbezit. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Bałamut geeft de bal voor. Perrotta kopt de bal weg. Bałamut met een sublieme pass. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Rusev passt de bal zonder na te denken. Bałamut is nu in balbezit. Bałamut speelt de bal door. Klungelig pakt Tombak de bal. Tombak haalt uit met een fantastische trap. Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tombak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombak passt de bal in één keer door. Perrotta rent richting de bal. Perrotta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Pbp Team 1:0

17e minuut.
Gilari kopt de bal weg. Daar is Clementi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clementi geeft een hoge lob. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel. Broggi bokst de bal weg. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Pbp Team 2:0

19e minuut.
Clementi met een sublieme pass. Sida bereikt de bal nog maar net als eerste. Sida geeft een hoge lob. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel. Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tombak is nu in balbezit. Tombak haalt uit met een fantastische trap. Broggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Inworp. Klar met een snelle inworp. Bałamut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałamut geeft een lange en hoge pass. Tombak bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Cavenaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavenaghi geeft een lange en hoge pass. Sida kopt de bal weg. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bałamut met een sublieme pass. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev passt de bal met de wreef. Tombak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Broggi trapt de bal weg van het doel. Daar is Rusev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivenzi is nu in balbezit. Rusev verovert de bal door een tackle van achteren. Rusev draait met de bal, schiet en ... Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Pbp Team 3:0

32e minuut.
Sida passt de bal in één keer door. Klar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klar geeft de bal voor. Rusev rent richting de bal. Rusev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tombak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Pbp Team 4:0

34e minuut.
Perrotta is nu in balbezit. Perrotta geeft een lange en hoge pass. Vivenzi heeft problemen om de bal te vangen. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rusev is nu in balbezit. Perrotta rent richting de bal. Perrotta probeert naar een medespeler te passen. Tombak is nu in balbezit. Tombak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Bałamut kan de bal niet met de borst controleren. Bałamut speelt de bal door. Rusev heeft problemen om de bal te vangen. Rusev draait met de bal, schiet en ... Cristiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Perrotta speelt de bal door. Klar speelt de bal door. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert The de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tombak heeft problemen om de bal te vangen. Tombak speelt de bal door. Rusev is nu in balbezit. Rusev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Pbp Team 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Portazza 17%, Pbp Team 83%.
Dinamo Portazza - Pbp Team 5:0

50e minuut.
Bałamut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałamut bereikt de bal nog maar net als eerste. Bałamut geeft een hoge lob. Rusev maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Pbp Team 6:0

55e minuut.
Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrotta passt de bal in één keer door. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev haalt uit met een fantastische trap. Broggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Pbp Team 7:0

58e minuut.
Perrotta is nu in balbezit. Perrotta geeft de bal voor. Rusev rent richting de bal. Rusev haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cavenaghi de bal onder controle te krijgen. Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perrotta rent richting de bal. Perrotta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Pbp Team 8:0

62e minuut.
Bałamut rent richting de bal. Bałamut geeft een hoge lob. Daar is The, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel. Broggi bokst de bal weg. Perrotta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Pbp Team 9:0

65e minuut.
Sida speelt de bal door. Klar is nu in balbezit. Klar speelt de bal door. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Pbp Team 10:0

69e minuut.
Tombak kopt de bal weg. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev draait met de bal, schiet en ... Perrotta maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert The de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Rusev passt de bal met de wreef. Perrotta is nu in balbezit. Perrotta geeft een hoge lob. Tombak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tombak geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
The geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bałamut zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klar geeft een lange en hoge pass. Perrotta kopt de bal weg. Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Rusev rent richting de bal. Tombak rent richting de bal. Tombak passt de bal in één keer door. Rusev is nu in balbezit. Rusev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Klar geeft een hoge lob. Perrotta met een sublieme pass. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev haalt uit met een fantastische trap. Broggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Pbp Team 11:0

85e minuut.
Klar bereikt de bal nog maar net als eerste. Klar passt de bal met de wreef. Cavenaghi heeft problemen om de bal te vangen. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tombak geeft een lange en hoge pass. Perrotta krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Klar passt de bal met de wreef. Perrotta geeft een hoge lob. Daar is Tombak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusev is nu in balbezit. Rusev schiet op doel. Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tombak geeft een lange en hoge pass. Perrotta bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bałamut zal de hoekschop nemen. Perrotta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Tombak geeft een hoge lob. Cristiano is nu in balbezit. Cristiano passt de bal zonder na te denken. Bałamut heeft problemen om de bal te vangen. Bałamut geeft een lange en hoge pass. Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Portazza 16%, Pbp Team 84%.
Dinamo Portazza - Pbp Team 11:0