Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rome`s Defenders Atletico Gronderers
Zeman unicum Tactiek Mistic2
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 7
7 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
54.2 gemiddelde waardering 57.8
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Bianchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Retto is nu in balbezit. Bianchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bianchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Atletico Gronderers 0:1

9e minuut.
Matuszczyk geeft een hoge lob. Misischia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bryjak. Bryjak krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Misischia rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dunaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Misischia krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Bryjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeremet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Dindar geeft een lange en hoge pass. Maddalena kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dunaj de bal onder controle te krijgen. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Villar kopt de bal weg. Çimen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Misischia is nu in balbezit. Bianchi is nu in balbezit. Bianchi schiet op doel. Szeremet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Bovo passt de bal met de wreef. Bianchi rent richting de bal. Bryjak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bianchi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bianchi kan niet meer verder spelen. Kosielnis komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome`s Defenders 53%, Atletico Gronderers 47%.
Rome`s Defenders - Atletico Gronderers 0:1

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magić komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Magić onderschept slim de pass. Kosielnis is nu in balbezit. Magić is nu in balbezit. Kosielnis rent richting de bal. Kosielnis schiet op doel. Szeremet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ineichen is nu in balbezit. Ineichen passt de bal zonder na te denken. Magić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kosielnis de bal. Szeremet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Bovo passt de bal in één keer door. Daar is Maddalena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maddalena rent richting de bal. Maddalena onderschept slim de pass. Maddalena haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Magić heeft problemen om de bal te vangen. Potôček probeert naar een medespeler te passen. Villar probeert naar een medespeler te passen. Maddalena is nu in balbezit. Maddalena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zauder bereikt de bal nog maar net als eerste. Zauder geeft een lange en hoge pass. Arnesen bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnesen met een sublieme pass. Kosielnis bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kosielnis rent richting de bal. Kosielnis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rome`s Defenders - Atletico Gronderers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rome`s Defenders 36%, Atletico Gronderers 64%.
Rome`s Defenders - Atletico Gronderers 0:2