Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
nonmollemo Rapallo
442class Tactiek Serie D
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.7 gemiddelde waardering 51.6
solid Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Davanzati geeft de bal voor. Rybnik probeert de bal met de borst te controleren. Casciello is nu in balbezit. Casciello schiet op doel. Pollák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Rapallo 1:0

8e minuut.
Morffi geeft een hoge lob. Piankowski is nu in balbezit. Bowsza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piankowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Piankowski kan niet meer verder spelen. Peixoto komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza rent richting de bal. Peixoto verovert de bal door een tackle van achteren. Peixoto geeft een hoge lob. Meel-Soone springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Gavrilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu geeft een hoge lob. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone schiet op doel. Galeotti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Casciello passt de bal in één keer door. Davanzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Davanzati passt de bal zonder na te denken. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik haalt uit met een fantastische trap. Pollák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Mercuri geeft een lange en hoge pass. Davanzati is nu in balbezit. Davanzati passt de bal in één keer door. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Tudorache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik probeert naar een medespeler te passen. Casciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Casciello passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Pruśniewski trapt de bal weg. Mercuri kopt de bal weg. Casciello heeft problemen om de bal te vangen. Casciello geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 40%, Rapallo 60%.
nonmollemo - Rapallo 1:0

47e minuut.
Casciello onderschept slim de pass. Casciello probeert naar een medespeler te passen. Davanzati is nu in balbezit. Davanzati haalt uit met een fantastische trap. Pollák probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Pollák trapt de bal weg van het doel. Casciello kopt de bal weg. Mercuri is nu in balbezit. Mercuri geeft een hoge lob. Pollák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Holden met een snelle inworp. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu met een sublieme pass. Peixoto is nu in balbezit. Peixoto haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Daar is Peixoto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Becerra passt de bal in één keer door. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Worthington geeft een hoge lob. Holden rent richting de bal. Holden passt de bal in één keer door. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Casciello passt de bal met de wreef. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik schiet op doel. Bohnen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pollák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
nonmollemo - Rapallo 2:0

87e minuut.
Davanzati passt de bal in één keer door. Daar is Alexe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holden speelt de bal door. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone haalt uit met een fantastische trap. Galeotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: nonmollemo 42%, Rapallo 58%.
nonmollemo - Rapallo 2:0