Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapallo nonmollemo
Serie D Tactiek 442class
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 53.8
good Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Davanzati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alexe. Davanzati raakt geblesseerd tijdens het duel. Tudorache wilt de vrije trap nemen. Rybnik kopt de bal weg. Casciello is nu in balbezit. Casciello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - nonmollemo 0:1

9e minuut.
Alexe passt de bal zonder na te denken. Kevinsson rent richting de bal. Kevinsson probeert naar een medespeler te passen. Rybnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Holden is nu in balbezit. Holden passt de bal in één keer door. Worthington is nu in balbezit. Meel-Soone onderschept slim de pass. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Galeotti bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rapallo - nonmollemo 1:1

14e minuut.
Davanzati speelt de bal door. Rybnik is nu in balbezit. Alexe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alexe krijgt een gele kaart. Rybnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Rybnik neemt de penalty, wat een uithaal! Pollák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Mercuri geeft de bal voor. Rybnik kopt de bal weg. Daar is Davanzati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casciello is nu in balbezit. Casciello haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Meel-Soone heeft problemen om de bal te vangen. Galeotti speelt de bal door. Davanzati kopt de bal weg. Casciello rent richting de bal. Casciello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Bowsza met de inworp. Mendilci is nu in balbezit. Mendilci geeft de bal voor. Piankowski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 48%, nonmollemo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rapallo - nonmollemo 1:1

60e minuut.
Morffi met een sublieme pass. Alexe probeert de bal met de borst te controleren. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik schiet op doel. Pollák probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Holden rent richting de bal. Holden passt de bal zonder na te denken. Piankowski is nu in balbezit. Piankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapallo - nonmollemo 2:1

65e minuut.
Bohnen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohnen geeft een hoge lob. Inworp. Tudorache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Casciello geeft een lange en hoge pass. Pollák bokst de bal weg.

73e minuut.
Holden probeert naar een medespeler te passen. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu passt de bal met de wreef. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Mendilci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kevinsson probeert naar een medespeler te passen. Davanzati probeert naar een medespeler te passen. Rybnik is nu in balbezit. Rybnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Worthington kopt de bal weg. Gavrilescu is nu in balbezit. Gavrilescu passt de bal zonder na te denken. Meel-Soone is nu in balbezit. Meel-Soone draait met de bal, schiet en ... Galeotti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapallo 49%, nonmollemo 51%.
Rapallo - nonmollemo 2:1