Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
spartana Pbp Team
trap Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
14% Spel op eigen helft 86%
60 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 21.3
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Giovannetti rent richting de bal. Ipaviz speelt de bal door. Kabagaimu heeft problemen om de bal te vangen. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Celija kopt de bal weg. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu passt de bal met de wreef. Giovannetti heeft problemen om de bal te vangen. Giovannetti schiet op doel. Broggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kabagaimu rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Vivenzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija verovert de bal door een tackle van achteren. Celija passt de bal in één keer door. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Broggi trapt de bal weg. Giovannetti kopt de bal weg. The heeft problemen om de bal te vangen. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Macedo passt de bal met de wreef. Celija is nu in balbezit. Celija geeft een hoge lob. Kabagaimu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Grzybiński kopt de bal weg. Kabagaimu kan de bal niet met de borst controleren. Giovannetti rent richting de bal. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Cristiano is nu in balbezit. Grzybiński onderschept slim de pass. Grzybiński passt de bal met de wreef. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Serocki geeft een lange en hoge pass. Ipaviz is nu in balbezit. Ipaviz met een sublieme pass. Celija is nu in balbezit. Celija haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Ipaviz passt de bal met de wreef. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija rent richting de bal. Giovannetti is nu in balbezit. Giovannetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Macedo met een sublieme pass. Grzybiński geeft een hoge lob. Giovannetti kopt de bal weg. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Petretti passt de bal zonder na te denken. Ipaviz probeert naar een medespeler te passen. The is nu in balbezit. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu schiet op doel. Broggi bokst de bal weg. Klungelig pakt Cavenaghi de bal. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Broggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Pbp Team 1:0

22e minuut.
Ipaviz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Giovannetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovannetti probeert naar een medespeler te passen. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Grzybiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Celija de bal. Kabagaimu speelt de bal door. Giovannetti heeft problemen om de bal te vangen. Giovannetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sulis kopt de bal weg. Klungelig pakt Vivenzi de bal. Macedo geeft een lange en hoge pass. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kabagaimu is nu in balbezit. Giovannetti is nu in balbezit. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu schiet op doel. Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Macedo rent richting de bal. Macedo geeft de bal voor. Kabagaimu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Pbp Team 2:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ipaviz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński geeft een hoge lob. Kabagaimu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija schiet op doel. Daar is Vivenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija draait met de bal, schiet en ... Broggi bokst de bal weg.

36e minuut.
Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński passt de bal met de wreef. Macedo rent richting de bal. Macedo geeft de bal voor. Kabagaimu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Doeltrap. Broggi trapt de bal weg. Sulis kopt de bal weg. Celija is nu in balbezit. Celija haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Kabagaimu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabagaimu schiet op doel. Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Giovannetti speelt de bal door. Broggi probeert naar een medespeler te passen. Macedo kopt de bal weg. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu schiet op doel. Broggi bokst de bal weg. The heeft problemen om de bal te vangen. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu schiet op doel. Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Pbp Team 3:0

45e minuut.
Gilari is nu in balbezit. Gilari passt de bal zonder na te denken. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Pbp Team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 12%, Pbp Team 88%.
spartana - Pbp Team 4:0

48e minuut.
Celija geeft de bal voor. The bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu verovert de bal door een tackle van achteren. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Macedo de bal. Macedo passt de bal met de wreef. Celija rent richting de bal. Celija geeft een hoge lob. Kabagaimu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Serocki passt de bal zonder na te denken. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński passt de bal zonder na te denken. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Serocki geeft een hoge lob. Giovannetti kopt de bal weg. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Broggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Pbp Team 5:0

57e minuut.
Miletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija onderschept slim de pass. Celija passt de bal in één keer door. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Pbp Team 6:0

59e minuut.
Broggi trapt de bal weg van het doel. Celija is nu in balbezit. Celija passt de bal in één keer door. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu schiet op doel. Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu schiet op doel. Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Macedo zal de hoekschop nemen. Kabagaimu springt en kopt de bal. Broggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Petretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo verovert de bal door een tackle van achteren. Macedo geeft de bal voor. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Broggi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Pbp Team 7:0

65e minuut.
Celija passt de bal met de wreef. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu speelt de bal door. Giovannetti is nu in balbezit. Giovannetti schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sulis rent richting de bal. Gilari onderschept slim de pass. Bzyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gilari raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gilari kan niet meer verder spelen. Grilletti komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Celija heeft problemen om de bal te vangen. The rent richting de bal. Celija verovert de bal door een tackle van achteren. Celija haalt uit met een fantastische trap. Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Pbp Team 8:0

68e minuut.
Kabagaimu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Giovannetti de bal. Giovannetti geeft een hoge lob. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cristiano onderschept slim de pass. Grzybiński onderschept slim de pass. Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Pbp Team 9:0

72e minuut.
Giovannetti passt de bal met de wreef. Grzybiński met een sublieme pass. Macedo is nu in balbezit. Macedo geeft een hoge lob. Kabagaimu maakt een snoekduik en kopt de bal. Broggi bokst de bal weg. Klungelig pakt Giovannetti de bal. Cavenaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti verovert de bal door een tackle van achteren. Giovannetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Cristiano rent richting de bal. Ipaviz onderschept slim de pass. Ipaviz passt de bal met de wreef. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Macedo onderschept slim de pass. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Pbp Team 10:0

81e minuut.
Grilletti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Miletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grilletti rent richting de bal. Grilletti passt de bal met de wreef. Kabagaimu rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Giovannetti is nu in balbezit. Giovannetti passt de bal in één keer door. Cavenaghi rent richting de bal. Kabagaimu onderschept slim de pass. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Celija rent richting de bal. Celija draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Grzybiński passt de bal zonder na te denken. Daar is Giovannetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovannetti passt de bal in één keer door. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
spartana - Pbp Team 11:0

87e minuut.
Serocki geeft de bal voor. Giovannetti rent richting de bal. Giovannetti speelt de bal door. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu schiet op doel. Broggi bokst de bal weg.

90e minuut.
Grzybiński speelt de bal door. The is nu in balbezit. Kabagaimu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kabagaimu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: spartana 17%, Pbp Team 83%.
spartana - Pbp Team 11:0