Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pbp Team spartana
Normal Tactiek trap
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.3 gemiddelde waardering 52.5
weak Schieten formidable
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Vivenzi is nu in balbezit. Celija verovert de bal door een tackle van achteren. Celija passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kabagaimu de bal. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:1

7e minuut.
Kabagaimu probeert naar een medespeler te passen. Giovannetti is nu in balbezit. Giovannetti schiet op doel. Daar is The, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabagaimu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:2

8e minuut.
Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo is nu in balbezit. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Celija, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Celija draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kabagaimu de bal. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Inworp. Macedo met een snelle inworp. Grzybiński speelt de bal door. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Serocki geeft de bal voor. Klungelig pakt Cavenaghi de bal. Giovannetti rent richting de bal. Giovannetti probeert naar een medespeler te passen. Celija is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:3

14e minuut.
Grzybiński onderschept slim de pass. Grzybiński met een sublieme pass. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Celija kopt de bal weg. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu passt de bal met de wreef. Giovannetti rent richting de bal. Giovannetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:4

18e minuut.
Ipaviz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cavenaghi de bal. Celija rent richting de bal. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Vivenzi probeert naar een medespeler te passen. Grzybiński rent richting de bal. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Cristiano heeft problemen om de bal te vangen. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński passt de bal in één keer door. Giovannetti is nu in balbezit. Giovannetti schiet op doel. Broggi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cavenaghi de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:5

22e minuut.
Inworp. Macedo met een snelle inworp. Celija rent richting de bal. Celija geeft een lange en hoge pass. Broggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Broggi trapt de bal weg van het doel. Ipaviz kan de bal niet met de borst controleren. Ipaviz passt de bal met de wreef. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Grzybiński onderschept slim de pass. Grzybiński geeft de bal voor. Ipaviz kopt de bal weg. Celija geeft een hoge lob. Kabagaimu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:6

29e minuut.
Celija rent richting de bal. Celija speelt de bal door. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu schiet op doel. Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:7

31e minuut.
Vivenzi rent richting de bal. Ipaviz onderschept slim de pass. Ipaviz probeert naar een medespeler te passen. Kabagaimu heeft problemen om de bal te vangen. Kabagaimu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:8

35e minuut.
Kabagaimu heeft problemen om de bal te vangen. The rent richting de bal. The passt de bal zonder na te denken. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:9

37e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Macedo geeft de bal voor. Daar is The, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Cavenaghi is nu in balbezit. Cavenaghi passt de bal in één keer door. Daar is Cristiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:10

39e minuut.
Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti rent richting de bal. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu schiet op doel. Broggi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:11

41e minuut.
Bzyk met een sublieme pass. Giovannetti heeft problemen om de bal te vangen. Grzybiński speelt de bal door. Celija is nu in balbezit. Celija schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Celija passt de bal in één keer door. Giovannetti rent richting de bal. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
The kopt de bal weg. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija passt de bal met de wreef. Daar is Kabagaimu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabagaimu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pbp Team 84%, spartana 16%.
Pbp Team - spartana 0:11

49e minuut.
Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Giovannetti speelt de bal door. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Celija is nu in balbezit. Celija speelt de bal door. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Broggi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:12

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Macedo zal de hoekschop nemen. Celija bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:13

53e minuut.
Broggi trapt de bal weg van het doel. Bzyk kopt de bal weg. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo geeft de bal voor. Kabagaimu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:14

56e minuut.
Ipaviz onderschept slim de pass. Ipaviz geeft de bal voor. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... Broggi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:15

60e minuut.
Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu met een sublieme pass. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Bzyk speelt de bal door. Ipaviz probeert naar een medespeler te passen. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ... The probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:16

64e minuut.
Sulis onderschept slim de pass. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński passt de bal zonder na te denken. Ipaviz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipaviz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bzyk rent richting de bal. Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti draait met de bal, schiet en ... The probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Macedo geeft een hoge lob. Kabagaimu kopt de bal weg. Celija heeft problemen om de bal te vangen. Celija draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cristiano heeft problemen om de bal te vangen. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński passt de bal zonder na te denken. Celija rent richting de bal. Celija schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kabagaimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:17

72e minuut.
Broggi trapt de bal weg van het doel. Daar is Bzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bzyk kopt de bal weg. Giovannetti is nu in balbezit. Giovannetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński passt de bal zonder na te denken. Daar is Cavenaghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu haalt uit met een fantastische trap. Broggi bokst de bal weg.

74e minuut.
The neemt vlug de vrije trap. Grzybiński kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Kabagaimu de bal onder controle te krijgen. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovannetti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Macedo kopt de bal weg. Celija is nu in balbezit. Celija passt de bal zonder na te denken. Giovannetti is nu in balbezit. Giovannetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Bzyk rent richting de bal. Cristiano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bzyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzybiński met een snel genomen vrije trap. Kabagaimu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giovannetti probeert de bal met de borst te controleren. Giovannetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:18

77e minuut.
Serocki speelt de bal door. Macedo rent richting de bal. Macedo speelt de bal door. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Broggi met een harde bal richting middenveld. Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Giovannetti rent richting de bal. Giovannetti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:19

83e minuut.
Macedo geeft een lange en hoge pass. Daar is Giovannetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovannetti passt de bal in één keer door. Kabagaimu is nu in balbezit. Kabagaimu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:20

89e minuut.
Daar is Cipolletta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovannetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Celija rent richting de bal. Celija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:21

89e minuut.
Klungelig pakt Miletto de bal. Kabagaimu onderschept slim de pass. Celija rent richting de bal. Kabagaimu rent richting de bal. Kabagaimu schiet op doel. Broggi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pbp Team - spartana 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pbp Team 83%, spartana 17%.
Pbp Team - spartana 0:22