Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bruno Krupa LA CASA DE PAPEL
Normal Tactiek 1
46% Balbezit 54%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 27.5
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen average


3e minuut.
Van Laethem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Laethem passt de bal met de wreef. Kuypers is nu in balbezit. Kuypers haalt uit met een fantastische trap. Syx maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruno Krupa - LA CASA DE PAPEL 1:0

15e minuut.
Kuypers met een snelle inworp. Van Laethem rent richting de bal. Zrinzo met een sublieme pass. Nurci rent richting de bal. Nurci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Haniotis rent richting de bal. Van Laethem onderschept slim de pass. Van Laethem geeft een lange en hoge pass. Vandenbroucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbroucke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Haniotis geeft een lange en hoge pass. Chiapetta is nu in balbezit. Degryse is nu in balbezit. Chiapetta verovert de bal door een tackle van achteren. Chiapetta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Puńko bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Laethem onderschept slim de pass. Van Laethem probeert naar een medespeler te passen. Verelst is nu in balbezit. Verelst draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bruno Krupa - LA CASA DE PAPEL 2:0

32e minuut.
Van Laethem bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruffo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Van Laethem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Maesschalck met een snel genomen vrije trap. Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Laethem rent richting de bal. Van Laethem haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruno Krupa - LA CASA DE PAPEL 3:0

40e minuut.
Van Laethem speelt de bal door. Vandenbroucke rent richting de bal. Vandenbroucke passt de bal met de wreef. Verelst rent richting de bal. Verelst schiet op doel. Syx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
De Borger geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ruffo de bal. Ruffo speelt de bal door. Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst schiet op doel. Syx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruno Krupa 26%, LA CASA DE PAPEL 74%.
Bruno Krupa - LA CASA DE PAPEL 3:0

52e minuut.
Mannaerts rent richting de bal. Chiapetta verovert de bal door een tackle van achteren. Degryse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chiapetta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiapetta zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruno Krupa - LA CASA DE PAPEL 3:1

57e minuut.
Vandenbroucke met een snelle inworp. Van Laethem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Laethem met een sublieme pass. Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst haalt uit met een fantastische trap. Syx kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuypers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Van Laethem is nu in balbezit. Van Laethem passt de bal zonder na te denken. Verelst rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruno Krupa - LA CASA DE PAPEL 4:1

69e minuut.
Van Laethem verovert de bal door een tackle van achteren. Van Laethem speelt de bal door. Gutschoven probeert naar een medespeler te passen. Verelst is nu in balbezit. Verelst haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruno Krupa - LA CASA DE PAPEL 5:1

71e minuut.
Chiapetta speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuypers met de inworp. Van Laethem rent richting de bal. Van Laethem haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Syx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bruno Krupa - LA CASA DE PAPEL 6:1

82e minuut.
Baton met een sublieme pass. Nurci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carino. Carino krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bruno Krupa 38%, LA CASA DE PAPEL 62%.
Bruno Krupa - LA CASA DE PAPEL 6:1