Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayern Hijfte De turbo slakken
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 25.3
very good Schieten average
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Sleeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Sleeckx passt de bal zonder na te denken. Temmerman rent richting de bal. Temmerman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Hijfte - De turbo slakken 1:0

9e minuut.
Luts heeft problemen om de bal te vangen. Temmerman is nu in balbezit. Temmerman passt de bal in één keer door. Sleeckx rent richting de bal. Sleeckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Hijfte - De turbo slakken 2:0

10e minuut.
Fontaine verovert de bal door een tackle van achteren. Fontaine met een sublieme pass. Polders bereikt de bal nog maar net als eerste. Temmerman verovert de bal door een tackle van achteren. Temmerman haalt uit met een fantastische trap. Fossier bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Huybrechts passt de bal zonder na te denken. Temmerman geeft een lange en hoge pass. Sleeckx is nu in balbezit. Sleeckx schiet op doel. Fossier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Hijfte - De turbo slakken 3:0

19e minuut.
Doeltrap. Fossier trapt de bal weg. Pacuda kopt de bal weg. Temmerman is nu in balbezit. Temmerman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Temmerman kan de bal niet met de borst controleren. Luts rent richting de bal. Temmerman verovert de bal door een tackle van achteren. Temmerman draait met de bal, schiet en ... Fossier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Hijfte - De turbo slakken 4:0

27e minuut.
De Vlieger controleert de bal met de borst. De Vlieger met een sublieme pass. Goussey met een sublieme pass. Temmerman heeft problemen om de bal te vangen. Temmerman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Goussey bereikt de bal nog maar net als eerste. Goussey geeft de bal voor. Huybrechts rent richting de bal. Temmerman verovert de bal door een tackle van achteren. Temmerman schiet op doel. Fossier bokst de bal weg.

32e minuut.
Sleeckx is nu in balbezit. Sleeckx schiet op doel. Klungelig pakt Huybrechts de bal. Temmerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Temmerman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De Vlieger geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ott de bal onder controle te krijgen. Huybrechts is nu in balbezit. Temmerman verovert de bal door een tackle van achteren. Temmerman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Delaplace kopt de bal weg. De Boeck geeft de bal voor. Klungelig pakt Huybrechts de bal. Temmerman is nu in balbezit. Temmerman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Polders trapt de bal weg. De Boeck kopt de bal weg. Sleeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Sleeckx haalt uit met een fantastische trap. Polders probeert de bal aan de voet te houden. Fossier bokst de bal weg. Temmerman is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Hijfte - De turbo slakken 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Hijfte 30%, De turbo slakken 70%.
Bayern Hijfte - De turbo slakken 5:0

52e minuut.
Fontaine passt de bal in één keer door. Pacuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuda speelt de bal door. Lecluyse is nu in balbezit. Lecluyse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Goussey probeert naar een medespeler te passen. Polders verovert de bal door een tackle van achteren. Buck speelt de bal door. Temmerman rent richting de bal. Temmerman haalt uit met een fantastische trap. Fossier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Sleeckx is nu in balbezit. Sleeckx haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fossier trapt de bal weg. De Vlieger kopt de bal weg. Sleeckx is nu in balbezit. Sleeckx haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sleeckx rent richting de bal. Fontaine rent richting de bal. Sleeckx verovert de bal door een tackle van achteren. De Vlieger is nu in balbezit. De Vlieger geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Temmerman draait met de bal, schiet en ... Fossier met een sublieme pass. Buck kopt de bal weg. Temmerman is nu in balbezit. Temmerman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayern Hijfte - De turbo slakken 6:0

75e minuut.
Fontaine verovert de bal door een tackle van achteren. Fontaine met een sublieme pass. Ott bereikt de bal nog maar net als eerste. Temmerman onderschept slim de pass. Temmerman schiet op doel. Fossier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Delaplace geeft de bal voor. Victoor kopt de bal weg. Govaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacuda verovert de bal door een tackle van achteren. Pacuda draait met de bal, schiet en ... Carino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Fossier speelt de bal door. De Vlieger kopt de bal weg. Polders heeft problemen om de bal te vangen. Temmerman is nu in balbezit. Temmerman draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayern Hijfte 31%, De turbo slakken 69%.
Bayern Hijfte - De turbo slakken 6:0