Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xinrams RAAL LaLouviere
523 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.9 gemiddelde waardering 21.8
average Schieten average
poor Passen weak
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Stafford verovert de bal door een tackle van achteren. Şandru is nu in balbezit. Nevejans onderschept slim de pass. Nevejans geeft een lange en hoge pass. Dekort krijgt zijn hoofd ertegen. Kasapoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Thomas met een sublieme pass. Pastor speelt de bal door. Gango rent richting de bal. Gango haalt uit met een fantastische trap. Verhas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xinrams - RAAL LaLouviere 1:0

14e minuut.
Gango verovert de bal door een tackle van achteren. Gango met een sublieme pass. Henderix bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyniecki onderschept slim de pass. Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ... Verhas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Landry neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Droogné de bal. Gango is nu in balbezit. Gango schiet op doel. Verhas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Landry bereikt de bal nog maar net als eerste. Landry probeert naar een medespeler te passen. Gango rent richting de bal. Gango draait met de bal, schiet en ... Verhas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Stafford passt de bal met de wreef. Şandru is nu in balbezit. Şandru geeft een lange en hoge pass. Gango rent richting de bal. Gango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xinrams - RAAL LaLouviere 2:0

26e minuut.
Pastor speelt de bal door. Skrzyniecki met een sublieme pass. Stafford is nu in balbezit. Landry onderschept slim de pass. Landry geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Stafford probeert naar een medespeler te passen. Nieszczęsny geeft een hoge lob. Cywka kopt de bal weg. Gango is nu in balbezit. Gango haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Stafford bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor is nu in balbezit. Pastor passt de bal in één keer door. Gango rent richting de bal. Gango schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cywka is nu in balbezit. Cywka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
xinrams - RAAL LaLouviere 3:0

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Droogné met een harde bal richting middenveld. Skrzyniecki kopt de bal weg. Gango kan de bal niet met de borst controleren. Gango haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xinrams 29%, RAAL LaLouviere 71%.
xinrams - RAAL LaLouviere 3:0

48e minuut.
Skrzyniecki draait met de bal, schiet en ... Verhas speelt de bal door. Şandru kopt de bal weg. Landry rent richting de bal. Landry haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Czysty kopt de bal weg. Skrzyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrzyniecki passt de bal met de wreef. Gango rent richting de bal. Gango haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Nevejans is nu in balbezit. Şandru onderschept slim de pass. Şandru geeft de bal voor. Cywka is nu in balbezit. Cywka draait met de bal, schiet en ... Verhas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
xinrams - RAAL LaLouviere 4:0

62e minuut.
Verhas met een harde bal richting middenveld. Cywka kopt de bal weg. Daar is Stafford, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gango bereikt de bal nog maar net als eerste. Gango draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
xinrams - RAAL LaLouviere 5:0

81e minuut.
Czysty zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Landry is nu in balbezit. Stafford tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stafford krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Klungelig pakt Landry de bal. Thomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Landry verovert de bal door een tackle van achteren. Landry probeert naar een medespeler te passen. Cywka geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gango heeft problemen om de bal te vangen. Umans is nu in balbezit. Gango verovert de bal door een tackle van achteren. Gango schiet op doel. Verhas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xinrams 24%, RAAL LaLouviere 76%.
xinrams - RAAL LaLouviere 5:0