Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc stritfait Celtic DeDe Vichte
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Aelbroeck de bal. Coeckelbergh onderschept slim de pass. Bostyn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Coeckelbergh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Coeckelbergh legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Coeckelbergh de bal onder controle te krijgen. Verjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebens bereikt de bal nog maar net als eerste. Verjans onderschept slim de pass. Verjans schiet op doel. Feron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Coeckelbergh speelt de bal door. Verjans rent richting de bal. Kabasele is nu in balbezit. Verjans verovert de bal door een tackle van achteren. Verjans draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Lecluyse met de inworp. Liebens bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeckelbergh verovert de bal door een tackle van achteren. Coeckelbergh geeft de bal voor. Verjans springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stritfait - Celtic DeDe Vichte 0:1

22e minuut.
Verjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants onderschept slim de pass. Silvrants met een sublieme pass. Coeckelbergh probeert de bal met de borst te controleren. Coeckelbergh schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Silvrants geeft een hoge lob. Inworp. Lecluyse met de inworp. Coeckelbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeckelbergh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Walraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Walraeve passt de bal met de wreef. Coeckelbergh is nu in balbezit. Coeckelbergh draait met de bal, schiet en ... Floor probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stritfait - Celtic DeDe Vichte 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stritfait 53%, Celtic DeDe Vichte 47%.
fc stritfait - Celtic DeDe Vichte 0:2

49e minuut.
Aelbroeck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Claerbout komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Vandenhoeck is nu in balbezit. Flammand bereikt de bal nog maar net als eerste. Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammand onderschept slim de pass. Flammand draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Hazard de bal. Delflaesse is nu in balbezit. Delflaesse geeft een hoge lob. Verjans is nu in balbezit. Verjans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Delflaesse geeft een lange en hoge pass. Van Houdt kopt de bal weg. Van Aerschot probeert de bal aan de voet te houden. Vandenhoeck is nu in balbezit. Vandenhoeck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Coeckelbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeckelbergh passt de bal in één keer door. Bostyn rent richting de bal. Verjans onderschept slim de pass. Verjans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Moerloose verovert de bal door een tackle van achteren. Verjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Verjans passt de bal in één keer door. Coeckelbergh is nu in balbezit. Coeckelbergh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stritfait 49%, Celtic DeDe Vichte 51%.
fc stritfait - Celtic DeDe Vichte 0:2