Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic DeDe Vichte The Hot-Shots
Normal Tactiek HS
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 39.5
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Van Aerschot onderschept slim de pass. Declerck onderschept slim de pass. Raekelboom rent richting de bal. Chionchio verovert de bal door een tackle van achteren. Chionchio draait met de bal, schiet en ... Helaers bokst de bal weg. Chionchio rent richting de bal. Chionchio geeft de bal voor. Helaers bokst de bal weg.

10e minuut.
Dulia is nu in balbezit. Dulia passt de bal in één keer door. Swerdtfegers rent richting de bal. Kermans verovert de bal door een tackle van achteren. Kermans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Delflaesse rent richting de bal. Chionchio onderschept slim de pass. Chionchio probeert de bal met de borst te controleren. Chionchio geeft een hoge lob. Kermans maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Franzone bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzone geeft de bal voor. Delflaesse heeft problemen om de bal te vangen. Chionchio is nu in balbezit. Chionchio draait met de bal, schiet en ... Helaers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Franzone rent richting de bal. Franzone geeft een lange en hoge pass. Van Aerschot heeft problemen om de bal te vangen. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kermans rent richting de bal. Kermans passt de bal zonder na te denken. Dulia geeft een hoge lob. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic DeDe Vichte - The Hot-Shots 0:1

32e minuut.
Biernaux met een sublieme pass. Chionchio rent richting de bal. Chionchio passt de bal zonder na te denken. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Chionchio heeft problemen om de bal te vangen. Chionchio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Lecluyse met de inworp. Moerloose rent richting de bal. Declerck probeert naar een medespeler te passen. Chionchio rent richting de bal. Chionchio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Motmans rent richting de bal. Verjans verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Motmans. Motmans krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic DeDe Vichte 72%, The Hot-Shots 28%.
Celtic DeDe Vichte - The Hot-Shots 0:1

50e minuut.
Reveron bereikt de bal nog maar net als eerste. Reveron geeft de bal voor. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Declerck rent richting de bal. Declerck schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chionchio krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic DeDe Vichte - The Hot-Shots 0:2

52e minuut.
Verjans passt de bal met de wreef. Van Aerschot bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio verovert de bal door een tackle van achteren. Kermans is nu in balbezit. Kermans draait met de bal, schiet en ... Helaers bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Charlet geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Declerck rent richting de bal. Declerck schiet op doel. Helaers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Kermans verovert de bal door een tackle van achteren. Kermans geeft de bal voor. Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio haalt uit met een fantastische trap. Helaers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Chionchio is nu in balbezit. Chionchio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic DeDe Vichte - The Hot-Shots 0:3

59e minuut.
Charlet onderschept slim de pass. Charlet speelt de bal door. Daar is Chionchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chionchio schiet op doel. Helaers maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Kermans rent richting de bal. Kermans draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Dulia verovert de bal door een tackle van achteren. Dulia speelt de bal door. Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio geeft een hoge lob. Kermans rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chionchio onderschept slim de pass. Klungelig pakt Chionchio de bal. Chionchio geeft een hoge lob. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Declerck passt de bal met de wreef. Dulia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulia speelt de bal door. Chionchio is nu in balbezit. Chionchio draait met de bal, schiet en ... Helaers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Motmans onderschept slim de pass. Motmans geeft de bal voor. Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio haalt uit met een fantastische trap. Helaers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic DeDe Vichte - The Hot-Shots 0:4

81e minuut.
Hazard geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Biernaux met de inworp. Chionchio is nu in balbezit. Chionchio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hazard heeft problemen om de bal te vangen. Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio passt de bal zonder na te denken. Kermans is nu in balbezit. Kermans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Motmans geeft de bal voor. Daar is Raekelboom, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chionchio rent richting de bal. Chionchio haalt uit met een fantastische trap. Helaers maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic DeDe Vichte - The Hot-Shots 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic DeDe Vichte 79%, The Hot-Shots 21%.
Celtic DeDe Vichte - The Hot-Shots 0:5