Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magi footbal LeedsMotLeeds
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Vanhissenhoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhissenhoven geeft de bal voor. De Laet rent richting de bal. De Laet passt de bal in één keer door. Renard heeft problemen om de bal te vangen. Van Dyck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
De Laet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Scholliers de bal. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers rent richting de bal. Scholliers draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt de Pryck de bal. De Laet is nu in balbezit. De Laet draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Magi footbal - LeedsMotLeeds 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt De Laet de bal. Auwerx is nu in balbezit. De Laet begaat een overtreding. De Laet krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden geeft de bal voor. Daar is Floor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Steyaert draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
de Pryck onderschept slim de pass. de Pryck passt de bal in één keer door. Rottier rent richting de bal. Meeuws onderschept slim de pass. Meeuws draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Meeuws rent richting de bal. Schavemaker is nu in balbezit. Meeuws rent richting de bal. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Auwerx probeert de bal met de borst te controleren. De Laet rent richting de bal. De Laet speelt de bal door. Daar is Scholliers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholliers haalt uit met een fantastische trap. Van Dyck bokst de bal weg.

40e minuut.
Fontaine heeft problemen om de bal te vangen. Fontaine probeert naar een medespeler te passen. Scholliers rent richting de bal. De Laet rent richting de bal. De Laet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magi footbal 60%, LeedsMotLeeds 40%.
Magi footbal - LeedsMotLeeds 0:1

73e minuut.
Meeuws probeert naar een medespeler te passen. Boeckx speelt de bal door. Steyaert met een sublieme pass. Schavemaker is nu in balbezit. Schavemaker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magi footbal - LeedsMotLeeds 1:1

80e minuut.
Coster met een sublieme pass. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet passt de bal in één keer door. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers draait met de bal, schiet en ... Van Dyck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magi footbal - LeedsMotLeeds 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magi footbal 62%, LeedsMotLeeds 38%.
Magi footbal - LeedsMotLeeds 1:2