Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Hot-Shots fc stritfait
HS Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 16.2
goed Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kermans draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Claerbout de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Charlet zal de hoekschop nemen. Kermans kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Charlet geeft een lange en hoge pass. Floor heeft problemen om de bal te vangen. Chionchio rent richting de bal. Chionchio schiet op doel. Feron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - fc stritfait 1:0

9e minuut.
Declerck speelt de bal door. Biernaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernaux speelt de bal door. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans draait met de bal, schiet en ... Feron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - fc stritfait 2:0

13e minuut.
Daar is Liebens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Declerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Liebens bereikt de bal nog maar net als eerste. Declerck onderschept slim de pass. Declerck geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Floor met een sublieme pass. Kermans is nu in balbezit. Kermans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - fc stritfait 3:0

14e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Feron niet meer kan verder spelen. Rousseaux komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Claerbout probeert de bal aan de voet te houden. Charlet is nu in balbezit. Charlet passt de bal met de wreef. Declerck rent richting de bal. Declerck geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - fc stritfait 4:0

31e minuut.
Biernaux heeft problemen om de bal te vangen. Biernaux geeft een lange en hoge pass. Kermans is nu in balbezit. Kermans draait met de bal, schiet en ... Rousseaux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - fc stritfait 5:0

32e minuut.
Biernaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammand rent richting de bal. Motmans verovert de bal door een tackle van achteren. Motmans geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Motmans probeert de bal aan de voet te houden. Declerck is nu in balbezit. Claerbout schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Declerck is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dulia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Chionchio de bal. Chionchio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - fc stritfait 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hot-Shots 30%, fc stritfait 70%.
The Hot-Shots - fc stritfait 6:0

47e minuut.
Kermans passt de bal met de wreef. Declerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio rent richting de bal. Chionchio draait met de bal, schiet en ... Floor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Biernaux neemt de hoekschop. Kermans maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Motmans onderschept slim de pass. Motmans passt de bal zonder na te denken. Biernaux speelt de bal door. Chionchio rent richting de bal. Chionchio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rousseaux trapt de bal weg van het doel. Dulia speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Biernaux de bal onder controle te krijgen. Biernaux geeft een lange en hoge pass. Kermans rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - fc stritfait 7:0

58e minuut.
Charlet met de inworp. Declerck is nu in balbezit. Declerck passt de bal in één keer door. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Claerbout is nu in balbezit. Declerck onderschept slim de pass. Declerck geeft de bal voor. Chionchio rent richting de bal. Chionchio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - fc stritfait 8:0

71e minuut.
Dulia rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Liebens. Dulia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dulia met een snel genomen vrije trap. Kermans is nu in balbezit. Kermans geeft de bal voor. Chionchio krijgt zijn hoofd ertegen. Rousseaux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - fc stritfait 9:0

75e minuut.
Claerbout is nu in balbezit. Claerbout geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Motmans de bal onder controle te krijgen. Kermans is nu in balbezit. Kermans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Declerck speelt de bal door. Chionchio rent richting de bal. Chionchio passt de bal zonder na te denken. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Chionchio rent richting de bal. Chionchio probeert naar een medespeler te passen. Kermans is nu in balbezit. Kermans schiet op doel. Rousseaux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - fc stritfait 10:0

86e minuut.
Floor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Waerlop komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hot-Shots 34%, fc stritfait 66%.
The Hot-Shots - fc stritfait 10:0