Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Geraardsbergen Magi footbal
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
12.7 gemiddelde waardering 19.5
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Vandenbroucke verovert de bal door een tackle van achteren. Boeckx speelt de bal door. Schavemaker is nu in balbezit. Schavemaker draait met de bal, schiet en ... Decorte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Decorte trapt de bal weg van het doel. Adriaensens kopt de bal weg. Klungelig pakt De Decker de bal. De Decker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Steyaert onderschept slim de pass. Vandenbroucke is nu in balbezit. Met opzet legt Steyaert zijn tegenspeler op de grond. Steyaert krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Geraardsbergen 56%, Magi footbal 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forza Geraardsbergen - Magi footbal 0:0

50e minuut.
Verbist rent richting de bal. Verbist passt de bal in één keer door. de Pryck is nu in balbezit. De Decker onderschept slim de pass. De Decker draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Boeckx met een sublieme pass. Hesters bereikt de bal nog maar net als eerste. Hesters geeft de bal voor. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Vandenbroucke is nu in balbezit. Meeuws onderschept slim de pass. Meeuws speelt de bal door. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker schiet op doel. de Condé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Leroy probeert naar een medespeler te passen. Verbist controleert de bal met de borst. Verbist passt de bal in één keer door. De Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. De Decker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Geraardsbergen - Magi footbal 1:0

82e minuut.
Boeckx passt de bal met de wreef. Schavemaker is nu in balbezit. Meeuws rent richting de bal. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Schavemaker kopt de bal weg. Daar is Peiremans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meeuws. Peiremans moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Peiremans kan niet meer verder spelen. Dubaere komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Geraardsbergen 45%, Magi footbal 55%.
Forza Geraardsbergen - Magi footbal 1:0