Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les chevaliers du Zodiaque LeedsMotLeeds
352 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Klungelig pakt Floor de bal. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen maakt een afschuwelijke overtreding. Bielen krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Vercruysse met de inworp. Bielen is nu in balbezit. Bielen probeert naar een medespeler te passen. Henckens rent richting de bal. Henckens schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Scholliers schiet op doel. Verhé probeert naar een medespeler te passen. Bielen is nu in balbezit. Scholliers onderschept slim de pass. Scholliers schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Bielen rent richting de bal. Bielen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dockx de bal. Henckens is nu in balbezit. Henckens haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Henckens rent richting de bal. Henckens haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dockx de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Floor bereikt de bal nog maar net als eerste. Vercruysse onderschept slim de pass. Vercruysse met een sublieme pass. Daar is Devoldere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devoldere haalt uit met een fantastische trap. Verschuere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Henckens is nu in balbezit. Henckens haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Les chevaliers du Zodiaque - LeedsMotLeeds 1:0

32e minuut.
Daar is Hoeré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Henckens bereikt de bal nog maar net als eerste. Henckens passt de bal zonder na te denken. Devoldere is nu in balbezit. Devoldere haalt uit met een fantastische trap. Verschuere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les chevaliers du Zodiaque - LeedsMotLeeds 2:0

34e minuut.
De Laet passt de bal in één keer door. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielen rent richting de bal. Scholliers verovert de bal door een tackle van achteren. Scholliers schiet op doel. Verhé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bielen met de inworp. Vercruysse geeft een lange en hoge pass. Daar is Was, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devoldere bereikt de bal nog maar net als eerste. Devoldere schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les chevaliers du Zodiaque 48%, LeedsMotLeeds 52%.
Les chevaliers du Zodiaque - LeedsMotLeeds 2:0

55e minuut.
Daar is Bielen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Laet onderschept slim de pass. De Laet speelt de bal door. Scholliers is nu in balbezit. Scholliers schiet op doel. Verhé bokst de bal weg.

86e minuut.
Braine onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fontaine neemt de hoekschop. Scholliers krijgt zijn hoofd ertegen. Verhé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les chevaliers du Zodiaque - LeedsMotLeeds 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les chevaliers du Zodiaque 34%, LeedsMotLeeds 66%.
Les chevaliers du Zodiaque - LeedsMotLeeds 2:1