Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LeedsMotLeeds The Hot-Shots
Normal Tactiek HS
38% Balbezit 62%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 37.7
poor Schieten good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


15e minuut.
Declerck verovert de bal door een tackle van achteren. Declerck passt de bal zonder na te denken. Dockx speelt de bal door. Chionchio rent richting de bal. Chionchio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio draait met de bal, schiet en ... Verschuere maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeedsMotLeeds - The Hot-Shots 0:1

24e minuut.
Reveron passt de bal met de wreef. Kuczkó probeert naar een medespeler te passen. Motmans kan de bal niet met de borst controleren. De Laet rent richting de bal. De Laet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Scholliers raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Van Peteghem komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Floor is nu in balbezit. Kermans verovert de bal door een tackle van achteren. Kermans passt de bal met de wreef. Chionchio rent richting de bal. Chionchio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
LeedsMotLeeds - The Hot-Shots 0:2

44e minuut.
Kermans rent richting de bal. Kermans geeft de bal voor. Charlet rent richting de bal. Charlet geeft een lange en hoge pass. Chionchio geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
LeedsMotLeeds - The Hot-Shots 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeedsMotLeeds 66%, The Hot-Shots 34%.
LeedsMotLeeds - The Hot-Shots 0:3

68e minuut.
Charlet met een sublieme pass. Dockx bereikt de bal nog maar net als eerste. Dockx passt de bal in één keer door. Biernaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernaux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Declerck probeert naar een medespeler te passen. Dulia is nu in balbezit. Dulia passt de bal in één keer door. Chionchio is nu in balbezit. Chionchio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rottier bereikt de bal nog maar net als eerste. Rottier passt de bal zonder na te denken. Was bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio onderschept slim de pass. Chionchio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Motmans met een sublieme pass. Biernaux speelt de bal door. Chionchio is nu in balbezit. Chionchio draait met de bal, schiet en ... Verschuere werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeedsMotLeeds - The Hot-Shots 0:4

81e minuut.
Kuczkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuczkó geeft een lange en hoge pass. Was probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio schiet op doel. Verschuere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Charlet speelt de bal door. Kuczkó speelt de bal door. De Laet rent richting de bal. Van Peteghem rent richting de bal. Van Peteghem haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LeedsMotLeeds - The Hot-Shots 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LeedsMotLeeds 77%, The Hot-Shots 23%.
LeedsMotLeeds - The Hot-Shots 1:4