Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Geraardsbergen Groen - Wit
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 22.1
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Turner speelt de bal door. Adriaensens is nu in balbezit. Adriaensens passt de bal in één keer door. Van Langenhove is nu in balbezit. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. de Condé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Geeter passt de bal in één keer door. Hesters bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoen verovert de bal door een tackle van achteren. Simoen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Geraardsbergen - Groen - Wit 0:1

27e minuut.
Gumienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Gumienny geeft een hoge lob. Simoen probeert de bal aan de voet te houden. Van Langenhove is nu in balbezit. Van Langenhove haalt uit met een fantastische trap. de Condé bokst de bal weg.

40e minuut.
Doeltrap. Hermans komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Geraardsbergen 71%, Groen - Wit 29%.
Forza Geraardsbergen - Groen - Wit 0:1

51e minuut.
Geeter rent richting de bal. Geeter passt de bal met de wreef. Vandenbroucke is nu in balbezit. Hermans verovert de bal door een tackle van achteren. Hermans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Coppieters bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Langenhove is nu in balbezit. Van Langenhove speelt de bal door. Hermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermans draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Berthelot speelt de bal door. Turner geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hesters de bal. Hermans rent richting de bal. Hermans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vantongerloo geeft een lange en hoge pass. Hesters controleert de bal met de borst. Hermans is nu in balbezit. Klungelig pakt Hermans de bal. Hermans draait met de bal, schiet en ... de Condé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kervyn de Lettenhove komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Geraardsbergen 59%, Groen - Wit 41%.
Forza Geraardsbergen - Groen - Wit 0:1