Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magi footbal Celtic DeDe Vichte
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 21
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Coeckelbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coeckelbergh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delflaesse zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de Pryck kopt de bal weg. Lecluyse probeert de bal met de borst te controleren. Lecluyse geeft de bal voor. Van Dyck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Moerloose speelt de bal door. Coeckelbergh heeft problemen om de bal te vangen. Coeckelbergh passt de bal in één keer door. Verjans is nu in balbezit. Verjans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magi footbal - Celtic DeDe Vichte 0:1

41e minuut.
Moerloose met de inworp. Lecluyse rent richting de bal. Lecluyse geeft een hoge lob. Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Delflaesse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Walraeve neemt de hoekschop. Moerloose rent richting de bal. Moerloose draait met de bal, schiet en ... Verjans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magi footbal - Celtic DeDe Vichte 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magi footbal 59%, Celtic DeDe Vichte 41%.
Magi footbal - Celtic DeDe Vichte 0:2

63e minuut.
Boeckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Boeckx geeft een hoge lob. Hazard met een sublieme pass. Verjans rent richting de bal. Verjans schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Delflaesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthelot is nu in balbezit. Delflaesse probeert naar een medespeler te passen. Walraeve rent richting de bal. Walraeve geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Renard heeft problemen om de bal te vangen. Verjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Verjans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magi footbal - Celtic DeDe Vichte 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magi footbal 54%, Celtic DeDe Vichte 46%.
Magi footbal - Celtic DeDe Vichte 0:3