Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celtic DeDe Vichte Magi footbal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Coeckelbergh is nu in balbezit. Auwerx bereikt de bal nog maar net als eerste. Coeckelbergh begaat een overtreding. Coeckelbergh krijgt een gele kaart. Auwerx is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boeckx zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Steyaert kopt de bal weg. Van Aerschot rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Steyaert geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Helaers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celtic DeDe Vichte - Magi footbal 0:1

8e minuut.
Coeckelbergh speelt de bal door. Verjans bereikt de bal nog maar net als eerste. Renard rent richting de bal. Verjans verovert de bal door een tackle van achteren. Verjans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Boeckx geeft een lange en hoge pass. Hazard heeft problemen om de bal te vangen. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker draait met de bal, schiet en ... Van Aerschot probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Auwerx probeert de bal aan de voet te houden. Renard is nu in balbezit. Renard geeft een hoge lob. Coeckelbergh is nu in balbezit. Coeckelbergh schiet op doel. De bal raakt de paal. Van Dyck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hazard probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden speelt de bal door. Schavemaker rent richting de bal. Schavemaker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Boeckx is nu in balbezit. Boeckx passt de bal zonder na te denken. Delflaesse is nu in balbezit. Meeuws verovert de bal door een tackle van achteren. Meeuws schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic DeDe Vichte 53%, Magi footbal 47%.
Celtic DeDe Vichte - Magi footbal 0:1

63e minuut.
Lecluyse geeft een hoge lob. Meeuws kan de bal niet met de borst controleren. Meeuws probeert naar een medespeler te passen. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Schavemaker passt de bal in één keer door. Moerloose is nu in balbezit. Moerloose passt de bal in één keer door. Verjans is nu in balbezit. Verjans schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celtic DeDe Vichte 38%, Magi footbal 62%.
Celtic DeDe Vichte - Magi footbal 0:1