Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
racing waregem fc stritfait
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Liebens verovert de bal door een tackle van achteren. Liebens geeft een lange en hoge pass. Daar is Steenwinckel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandenhoeck rent richting de bal. Vandenhoeck schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Liebens bereikt de bal nog maar net als eerste. Booser onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aelbroeck. Booser raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

15e minuut.
Flammand probeert de bal met de borst te controleren. Flammand probeert naar een medespeler te passen. Steenwinckel rent richting de bal. Vandenhoeck onderschept slim de pass. Vandenhoeck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Laere geeft een lange en hoge pass. Nolf is nu in balbezit. Devlies rent richting de bal. Devlies schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Booser met een sublieme pass. Devlies bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn rent richting de bal. Devlies verovert de bal door een tackle van achteren. Devlies draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Benoît bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammand verovert de bal door een tackle van achteren. Flammand passt de bal met de wreef. Vandenhoeck heeft problemen om de bal te vangen. Vandenhoeck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: racing waregem 46%, fc stritfait 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
racing waregem - fc stritfait 0:0

57e minuut.
Vlieberghe geeft de bal voor. Dekelver passt de bal met de wreef. Booser probeert naar een medespeler te passen. Devlies rent richting de bal. Devlies haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Laere neemt de hoekschop. Nolf krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Roets rent richting de bal. Roets geeft een hoge lob. Beerens met een sublieme pass. Devlies is nu in balbezit. Devlies draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
racing waregem - fc stritfait 1:0

73e minuut.
Beerens passt de bal met de wreef. Devlies bereikt de bal nog maar net als eerste. Aelbroeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Devlies is nu in balbezit. Devlies schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Liebens de bal onder controle te krijgen. Booser rent richting de bal. Booser passt de bal zonder na te denken. Devlies rent richting de bal. Devlies schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: racing waregem 39%, fc stritfait 61%.
racing waregem - fc stritfait 1:0