Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Hot-Shots Forza Geraardsbergen
HS Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 14.9
redelijk Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio passt de bal in één keer door. Daar is Kermans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kermans haalt uit met een fantastische trap. de Condé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - Forza Geraardsbergen 1:0

5e minuut.
Charlet is nu in balbezit. Charlet geeft de bal voor. Chionchio kopt de bal weg. Klungelig pakt Declerck de bal. Declerck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vandenbroucke is nu in balbezit. Declerck verovert de bal door een tackle van achteren. Decorte begaat een overtreding. Decorte krijgt een gele kaart. Declerck raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

12e minuut.
Biernaux met een sublieme pass. Declerck rent richting de bal. Declerck passt de bal zonder na te denken. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Kermans de bal. Kermans passt de bal in één keer door. Hesters verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Charlet zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Decorte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chionchio is nu in balbezit. Chionchio schiet op doel. de Condé maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - Forza Geraardsbergen 2:0

22e minuut.
Dubaere rent richting de bal. Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio passt de bal zonder na te denken. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Biernaux geeft een lange en hoge pass. Chionchio is nu in balbezit. Chionchio passt de bal zonder na te denken. Kermans is nu in balbezit. Kermans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - Forza Geraardsbergen 3:0

29e minuut.
Hesters speelt de bal door. Klungelig pakt Coppieters de bal. Coppieters speelt de bal door. Chionchio is nu in balbezit. Chionchio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kuczkó probeert naar een medespeler te passen. Biernaux is nu in balbezit. Biernaux speelt de bal door. Chionchio rent richting de bal. Chionchio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Dulia geeft een hoge lob. Decorte speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Vandenbroucke de bal onder controle te krijgen. Kermans rent richting de bal. Kermans haalt uit met een fantastische trap. de Condé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Biernaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Biernaux geeft een hoge lob. Daar is Vandenbroucke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chionchio is nu in balbezit. Chionchio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Charlet probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Declerck de bal. Declerck passt de bal met de wreef. Kermans is nu in balbezit. Kermans haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - Forza Geraardsbergen 4:0

37e minuut.
De Decker met een sublieme pass. Daar is Verbist, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubaere rent richting de bal. Chionchio verovert de bal door een tackle van achteren. Chionchio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hot-Shots 25%, Forza Geraardsbergen 75%.
The Hot-Shots - Forza Geraardsbergen 4:0

53e minuut.
De Decker bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reveron. De Decker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Verbist met een snel genomen vrije trap. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy geeft een hoge lob. Mutu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Declerck is nu in balbezit. Chionchio rent richting de bal. Decorte rent richting de bal. Chionchio onderschept slim de pass. Chionchio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans schiet op doel. de Condé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chionchio is nu in balbezit. Chionchio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Dubaere is nu in balbezit. Dubaere passt de bal met de wreef. Daar is Decorte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans draait met de bal, schiet en ... de Condé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Charlet geeft een lange en hoge pass. Dulia probeert naar een medespeler te passen. Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Dubaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio verovert de bal door een tackle van achteren. Chionchio passt de bal in één keer door. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
de Condé speelt de bal door. Biernaux kopt de bal weg. Chionchio is nu in balbezit. Chionchio geeft de bal voor. Kermans maakt een snoekduik en kopt de bal. de Condé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Vandenbroucke bereikt de bal nog maar net als eerste. Charlet verovert de bal door een tackle van achteren. Charlet geeft de bal voor. Chionchio is nu in balbezit. Chionchio schiet op doel. de Condé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Coppieters passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Charlet met een snelle inworp. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - Forza Geraardsbergen 5:0

85e minuut.
Inworp. Biernaux met een snelle inworp. Motmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Motmans probeert naar een medespeler te passen. Biernaux geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Decorte de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Charlet neemt de hoekschop. Chionchio rent richting de bal. Chionchio haalt uit met een fantastische trap. de Condé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hot-Shots 18%, Forza Geraardsbergen 82%.
The Hot-Shots - Forza Geraardsbergen 5:0