Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc stritfait Magi footbal
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
9 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Klungelig pakt Aelbroeck de bal. Meeuws verovert de bal door een tackle van achteren. Meeuws speelt de bal door. Schavemaker is nu in balbezit. Schavemaker haalt uit met een fantastische trap. Rousseaux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Ketels probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vandenhoeck de bal. Auwerx bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhoeck is nu in balbezit. Vandenhoeck draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Aelbroeck onderschept slim de pass. Boeckx onderschept slim de pass. Boeckx speelt de bal door. Daar is Schavemaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schavemaker haalt uit met een fantastische trap. Rousseaux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Aelbroeck geeft een hoge lob. Inworp. Kremer met de inworp. Steyaert is nu in balbezit. Steyaert geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kremer met de inworp. Steyaert geeft de bal voor. Klungelig pakt Liebens de bal. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kabasele geeft een lange en hoge pass. Inworp. Steyaert met een snelle inworp. Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kremer kopt de bal weg. Auwerx heeft problemen om de bal te vangen. Auwerx geeft een lange en hoge pass. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Kremer rent richting de bal. Kremer geeft de bal voor. Vandenhoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhoeck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stritfait - Magi footbal 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stritfait 71%, Magi footbal 29%.
fc stritfait - Magi footbal 1:0

46e minuut.
Dekelver is nu in balbezit. Dekelver passt de bal zonder na te denken. Flammand speelt de bal door. Vandenhoeck is nu in balbezit. Vandenhoeck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Bostyn heeft problemen om de bal te vangen. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker onderschept slim de pass. Schavemaker draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Aelbroeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws onderschept slim de pass. Aelbroeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws onderschept slim de pass. Meeuws schiet op doel. Rousseaux kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc stritfait - Magi footbal 1:1

78e minuut.
Vandenhoeck speelt de bal door. Daar is Flammand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schavemaker is nu in balbezit. Schavemaker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stritfait - Magi footbal 1:2

89e minuut.
Kabasele is nu in balbezit. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws probeert naar een medespeler te passen. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stritfait 60%, Magi footbal 40%.
fc stritfait - Magi footbal 1:2