Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les chevaliers du Zodiaque Celtic DeDe Vichte
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Coeckelbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoydonckx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coeckelbergh raakt geblesseerd tijdens het duel. Moerloose komt bij de bal en schiet. Verhé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Coeckelbergh rent richting de bal. Hoydonckx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coeckelbergh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delflaesse met een snel genomen vrije trap. Braine probeert de bal aan de voet te houden. Verjans is nu in balbezit. Verjans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hoydonckx met een sublieme pass. Devoldere is nu in balbezit. Devoldere passt de bal zonder na te denken. Henckens rent richting de bal. Henckens draait met de bal, schiet en ... Helaers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

24e minuut.
Doeltrap. Verhé trapt de bal weg van het doel. Moerloose kopt de bal weg. Coeckelbergh rent richting de bal. Coeckelbergh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Les chevaliers du Zodiaque - Celtic DeDe Vichte 0:1

28e minuut.
Verjans is nu in balbezit. Braine verovert de bal door een tackle van achteren. Coeckelbergh is nu in balbezit. Coeckelbergh schiet op doel. Verhé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les chevaliers du Zodiaque 50%, Celtic DeDe Vichte 50%.
Les chevaliers du Zodiaque - Celtic DeDe Vichte 0:1

61e minuut.
Schoofs speelt de bal door. Klungelig pakt Delmulle de bal. Delmulle speelt de bal door. Verjans is nu in balbezit. Verjans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les chevaliers du Zodiaque 51%, Celtic DeDe Vichte 49%.
Les chevaliers du Zodiaque - Celtic DeDe Vichte 0:1