Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magi footbal The Hot-Shots
Normal Tactiek HS
35% Balbezit 65%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 40.5
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Biernaux geeft een hoge lob. Daar is Berthelot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Declerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans is nu in balbezit. Kermans draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chionchio probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Magi footbal - The Hot-Shots 0:1

9e minuut.
Van Dyck speelt de bal door. Declerck kopt de bal weg. Chionchio probeert de bal aan de voet te houden. Kermans is nu in balbezit. Kermans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magi footbal - The Hot-Shots 0:2

12e minuut.
Declerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kermans de bal. Declerck is nu in balbezit. Kermans is nu in balbezit. Kermans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Dulia de bal. Dulia passt de bal met de wreef. Declerck speelt de bal door. Charlet is nu in balbezit. Charlet schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Van Dyck bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Berthelot speelt de bal door. Klungelig pakt Charlet de bal. Berthelot is nu in balbezit. Charlet verovert de bal door een tackle van achteren. Charlet geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magi footbal - The Hot-Shots 0:3

23e minuut.
Declerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Declerck met een sublieme pass. Biernaux probeert naar een medespeler te passen. Boeckx probeert de bal aan de voet te houden. Kermans is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Berthelot rent richting de bal. Kermans verovert de bal door een tackle van achteren. Kermans geeft een hoge lob. Chionchio is nu in balbezit. Chionchio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
de Pryck rent richting de bal. de Pryck geeft de bal voor. Inworp. Biernaux met de inworp. Chionchio geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Dulia is nu in balbezit. Dulia geeft een hoge lob. Klungelig pakt de Pryck de bal. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magi footbal - The Hot-Shots 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magi footbal 77%, The Hot-Shots 23%.
Magi footbal - The Hot-Shots 0:4

46e minuut.
Dulia is nu in balbezit. Dulia passt de bal zonder na te denken. Biernaux geeft een lange en hoge pass. Chionchio rent richting de bal. Chionchio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Renard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Motmans de bal. Motmans probeert naar een medespeler te passen. Chionchio rent richting de bal. Chionchio draait met de bal, schiet en ... Van Dyck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Dulia passt de bal met de wreef. Biernaux is nu in balbezit. Biernaux geeft een hoge lob. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans draait met de bal, schiet en ... Van Dyck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Steyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker rent richting de bal. Schavemaker passt de bal met de wreef. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws draait met de bal, schiet en ... Mutu bokst de bal weg.

79e minuut.
Declerck is nu in balbezit. Chionchio is nu in balbezit. Chionchio geeft een lange en hoge pass. Kermans is nu in balbezit. Kermans draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Boeckx rent richting de bal. Chionchio onderschept slim de pass. Chionchio geeft een lange en hoge pass. Kermans heeft problemen om de bal te vangen. Kermans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magi footbal - The Hot-Shots 0:5

83e minuut.
Chionchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chionchio speelt de bal door. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans schiet op doel. Renard probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magi footbal - The Hot-Shots 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magi footbal 68%, The Hot-Shots 32%.
Magi footbal - The Hot-Shots 0:6