Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc stritfait LeedsMotLeeds
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.4
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Floor geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fontaine met een snelle inworp. De Laet bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Liebens onderschept slim de pass. Flammand bereikt de bal nog maar net als eerste. Flammand probeert naar een medespeler te passen. Vandenhoeck rent richting de bal. Vandenhoeck haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dekelver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Flammand de bal. Flammand geeft een hoge lob. Ketels rent richting de bal. Ketels schiet op doel. Verschuere kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Rottier bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants is nu in balbezit. Scholliers onderschept slim de pass. De Laet rent richting de bal. De Laet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Aelbroeck probeert naar een medespeler te passen. Flammand rent richting de bal. Flammand passt de bal zonder na te denken. Vandenhoeck is nu in balbezit. Vandenhoeck draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
De Laet rent richting de bal. Aelbroeck rent richting de bal. De Laet onderschept slim de pass. De Laet geeft een hoge lob. Klungelig pakt Floor de bal. Feron bokst de bal weg. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc stritfait - LeedsMotLeeds 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stritfait 49%, LeedsMotLeeds 51%.
fc stritfait - LeedsMotLeeds 0:1

50e minuut.
Silvrants geeft een lange en hoge pass. Inworp. Floor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fontaine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontaine geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. De Laet verovert de bal door een tackle van achteren. De Laet speelt de bal door. Scholliers bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholliers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Klungelig pakt Scholliers de bal. De Laet is nu in balbezit. Scholliers is nu in balbezit. Scholliers haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Floor de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Rottier passt de bal in één keer door. Coster bereikt de bal nog maar net als eerste. Coster met een sublieme pass. De Laet is nu in balbezit. De Laet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Aelbroeck speelt de bal door. Silvrants bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvrants probeert naar een medespeler te passen. Vandenhoeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenhoeck draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Scholliers verovert de bal door een tackle van achteren. De Laet is nu in balbezit. Scholliers rent richting de bal. Scholliers draait met de bal, schiet en ... Feron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc stritfait 63%, LeedsMotLeeds 37%.
fc stritfait - LeedsMotLeeds 0:1