Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Groen - Wit Magi footbal
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Schavemaker onderschept slim de pass. Berthelot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthelot geeft de bal voor. Sleeckx is nu in balbezit. Sleeckx haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Steyaert verovert de bal door een tackle van achteren. Steyaert speelt de bal door. Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker schiet op doel. Bockstael bokst de bal weg.

8e minuut.
Boeckx speelt de bal door. Daar is Schavemaker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Le Hoye is nu in balbezit. Schavemaker verovert de bal door een tackle van achteren. Schavemaker draait met de bal, schiet en ... Bockstael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bockstael probeert naar een medespeler te passen. Auwerx kopt de bal weg. Klungelig pakt Schavemaker de bal. Schavemaker schiet op doel. Na een snelle pass probeert De Cuyper de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Schavemaker bereikt de bal nog maar net als eerste. Schavemaker haalt uit met een fantastische trap. de Le Hoye bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws verovert de bal door een tackle van achteren. Meeuws haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Van den Branden met de inworp. Geeter rent richting de bal. Meeuws verovert de bal door een tackle van achteren. Meeuws schiet op doel. Bockstael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bockstael met een harde bal richting middenveld. Auwerx kopt de bal weg. Meeuws heeft problemen om de bal te vangen. Meeuws schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Klungelig pakt Boeckx de bal. Turner verovert de bal door een tackle van achteren. Turner probeert naar een medespeler te passen. Sleeckx is nu in balbezit. Sleeckx draait met de bal, schiet en ... Van Dyck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groen - Wit 57%, Magi footbal 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Groen - Wit - Magi footbal 0:0

63e minuut.
Renard verovert de bal door een tackle van achteren. Boeckx is nu in balbezit. Turner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turner krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Boeckx speelt de bal door. Barthels rent richting de bal. Met opzet legt Kremer zijn tegenspeler op de grond. Barthels raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Barthels kan niet meer verder spelen. Kervyn de Lettenhove komt het veld opgelopen. Siau komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Groen - Wit 43%, Magi footbal 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Groen - Wit - Magi footbal 0:0