Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Hot-Shots Les chevaliers du Zodiaque
HS Tactiek 352
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten zwak
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Franzone geeft een lange en hoge pass. Chionchio is nu in balbezit. Bielen is nu in balbezit. Chionchio onderschept slim de pass. Chionchio draait met de bal, schiet en ... Verhé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Chionchio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Courtois komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Hoydonckx geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Charlet met de inworp. Dulia geeft de bal voor. Kermans kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Charlet probeert naar een medespeler te passen. Laureyns bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtois verovert de bal door een tackle van achteren. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kermans rent richting de bal. Braine legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kermans is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Declerck zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Verhé maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - Les chevaliers du Zodiaque 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hot-Shots 32%, Les chevaliers du Zodiaque 68%.
The Hot-Shots - Les chevaliers du Zodiaque 1:0

55e minuut.
Daar is Laureyns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Courtois bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureyns begaat een overtreding. Courtois is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Declerck wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Charlet geeft de bal voor. Daar is Laureyns, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Courtois is nu in balbezit. Courtois haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - Les chevaliers du Zodiaque 2:0

90e minuut.
Dulia rent richting de bal. Dulia geeft een hoge lob. Daar is Braine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Courtois bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtois haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Hot-Shots - Les chevaliers du Zodiaque 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hot-Shots 31%, Les chevaliers du Zodiaque 69%.
The Hot-Shots - Les chevaliers du Zodiaque 3:0