Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Les chevaliers du Zodiaque The Hot-Shots
352 Tactiek HS
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 34.3
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Hoeré rent richting de bal. Dulia onderschept slim de pass. Dulia passt de bal zonder na te denken. Kermans rent richting de bal. Kermans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Declerck onderschept slim de pass. Hoydonckx rent richting de bal. Declerck verovert de bal door een tackle van achteren. Courtois rent richting de bal. Courtois schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Laureyns bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtois verovert de bal door een tackle van achteren. Courtois passt de bal zonder na te denken. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Laureyns passt de bal zonder na te denken. Hoydonckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kermans krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Hoydonckx heeft problemen om de bal te vangen. Motmans rent richting de bal. Hoydonckx tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hoydonckx krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les chevaliers du Zodiaque 69%, The Hot-Shots 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les chevaliers du Zodiaque - The Hot-Shots 0:0

49e minuut.
Motmans probeert naar een medespeler te passen. Declerck is nu in balbezit. Declerck speelt de bal door. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Motmans kopt de bal weg. Declerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Declerck speelt de bal door. Courtois bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtois haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Courtois verovert de bal door een tackle van achteren. Declerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Laureyns met een sublieme pass. Charlet is nu in balbezit. Charlet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Declerck geeft de bal voor. Laureyns bereikt de bal nog maar net als eerste. Courtois schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Courtois moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Courtois schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

82e minuut.
Kermans rent richting de bal. Kermans speelt de bal door. Declerck bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans bereikt de bal nog maar net als eerste. Kermans draait met de bal, schiet en ... Verhé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les chevaliers du Zodiaque 74%, The Hot-Shots 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les chevaliers du Zodiaque - The Hot-Shots 0:0