Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Body_Needs Lokomotiv Veldkant
Normal Tactiek 352
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 36.4
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Wilmots rent richting de bal. Van Laethem onderschept slim de pass. Bossaert is nu in balbezit. Bossaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Body_Needs - Lokomotiv Veldkant 1:0

11e minuut.
Jongh geeft de bal voor. Cambier kopt de bal weg. Jongh heeft problemen om de bal te vangen. Deleu is nu in balbezit. Deleu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Hendrickx geeft een hoge lob. Fontaine kopt de bal weg. Klungelig pakt Volckaert de bal. Hendrickx is nu in balbezit. Hendrickx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Body_Needs - Lokomotiv Veldkant 1:1

25e minuut.
Hendrickx heeft problemen om de bal te vangen. Deleu met een sublieme pass. Peiremans is nu in balbezit. Klungelig pakt Hendrickx de bal. Hendrickx schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Body_Needs - Lokomotiv Veldkant 1:2

38e minuut.
Deleu passt de bal in één keer door. Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis geeft de bal voor. Hendrickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickx schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Deleu is nu in balbezit. Deleu geeft een lange en hoge pass. De Ceulaer kan de bal niet met de borst controleren. Hendrickx is nu in balbezit. Hendrickx haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Van Houdt kopt de bal weg. Deleu is nu in balbezit. Deleu passt de bal in één keer door. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Body_Needs 70%, Lokomotiv Veldkant 30%.
Body_Needs - Lokomotiv Veldkant 1:2

49e minuut.
Deleu met een sublieme pass. Peiremans heeft problemen om de bal te vangen. Peiremans passt de bal zonder na te denken. Deleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleu passt de bal in één keer door. Paal!

50e minuut.
Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis geeft een lange en hoge pass. Hendrickx is nu in balbezit. Hendrickx haalt uit met een fantastische trap. Desmet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Peiremans rent richting de bal. Peiremans schiet op doel. Desmet bokst de bal weg.

55e minuut.
Deleu speelt de bal door. Peiremans is nu in balbezit. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleu onderschept slim de pass. Deleu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Peiremans speelt de bal door. Van Houdt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Houdt passt de bal zonder na te denken. Hendrickx rent richting de bal. Hendrickx haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Body_Needs - Lokomotiv Veldkant 1:3

62e minuut.
Volckaert is nu in balbezit. Volckaert geeft een hoge lob. Verheyen probeert de bal aan de voet te houden. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hendrickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Body_Needs - Lokomotiv Veldkant 1:4

66e minuut.
Hendrickx onderschept slim de pass. Hendrickx met een sublieme pass. Peiremans rent richting de bal. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Desmet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Body_Needs - Lokomotiv Veldkant 1:5

79e minuut.
Klungelig pakt Durieux de bal. Deroo is nu in balbezit. Durieux tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Durieux krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Karagiannis met een sublieme pass. Peiremans heeft problemen om de bal te vangen. Deleu is nu in balbezit. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleu met een sublieme pass. Desmet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Body_Needs 80%, Lokomotiv Veldkant 20%.
Body_Needs - Lokomotiv Veldkant 1:5