Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Veldkant Body_Needs
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
25% Spel op eigen helft 75%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen weak


3e minuut.
Poelemans onderschept slim de pass. Poelemans probeert naar een medespeler te passen. Desnouck probeert naar een medespeler te passen. Peiremans rent richting de bal. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Carrasco passt de bal in één keer door. Desnouck probeert naar een medespeler te passen. Swerdtfegers rent richting de bal. Peiremans verovert de bal door een tackle van achteren. Peiremans haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De Ceulaer onderschept slim de pass. Peiremans onderschept slim de pass. Peiremans speelt de bal door. Poelemans is nu in balbezit. Poelemans draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Swerdtfegers rent richting de bal. Swerdtfegers geeft een hoge lob. Inworp. Karagiannis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desnouck geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Desnouck onderschept slim de pass. Desnouck geeft de bal voor. Poelemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Poelemans schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Desnouck rent richting de bal. Desnouck passt de bal zonder na te denken. Poelemans rent richting de bal. Poelemans haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Carrasco passt de bal met de wreef. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans passt de bal in één keer door. Poelemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Poelemans draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - Body_Needs 1:0

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Swerdtfegers de bal onder controle te krijgen. De Ceulaer kopt de bal weg. Moyaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Deroo rent richting de bal. Deroo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Karagiannis de bal onder controle te krijgen. Jongh rent richting de bal. Peiremans begaat een overtreding. Jongh raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Deroo passt de bal zonder na te denken. Cambier probeert naar een medespeler te passen. Moyaert is nu in balbezit. Moyaert haalt uit met een fantastische trap. Van Handenhoven probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 28%, Body_Needs 72%.
Lokomotiv Veldkant - Body_Needs 1:0

49e minuut.
Inworp. Carrasco met de inworp. Desnouck kan de bal niet met de borst controleren. Desnouck passt de bal in één keer door. Poelemans geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Karagiannis passt de bal met de wreef. Desnouck rent richting de bal. Desnouck probeert naar een medespeler te passen. Poelemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Poelemans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - Body_Needs 2:0

64e minuut.
Poelemans bereikt de bal nog maar net als eerste. Poelemans passt de bal met de wreef. Peiremans rent richting de bal. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Verheyen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Van Houdt speelt de bal door. Carrasco geeft een lange en hoge pass. Swerdtfegers heeft problemen om de bal te vangen. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Desmet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Poelemans heeft problemen om de bal te vangen. Poelemans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - Body_Needs 3:0

69e minuut.
Swerdtfegers bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans verovert de bal door een tackle van achteren. Peiremans probeert naar een medespeler te passen. Poelemans is nu in balbezit. Poelemans schiet op doel. Desmet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Sleeckx met een sublieme pass. Karagiannis probeert naar een medespeler te passen. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Desmet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - Body_Needs 4:0

79e minuut.
Swerdtfegers geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Karagiannis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peiremans rent richting de bal. Peiremans geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Poelemans schiet op doel. Desmet met een sublieme pass. Van Houdt kopt de bal weg. Poelemans rent richting de bal. Poelemans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 21%, Body_Needs 79%.
Lokomotiv Veldkant - Body_Needs 4:0