Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Veldkant fc_thekillers
352 Tactiek nieuwe opstellin
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 44.7
average Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen average


11e minuut.
Na een snelle pass probeert Wilmots de bal onder controle te krijgen. Stoop rent richting de bal. Stoop passt de bal met de wreef. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - fc_thekillers 0:1

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Bonannini de bal onder controle te krijgen. Halicki probeert naar een medespeler te passen. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - fc_thekillers 0:2

21e minuut.
Deleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Houdt rent richting de bal. Deleu speelt de bal door. Hendrickx is nu in balbezit. Hendrickx draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Van Houdt bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Houdt geeft een lange en hoge pass. Pekuysal kopt de bal weg. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Butaeye is nu in balbezit. Vanbogaert legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Butaeye is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Butaeye neemt de penalty, wat een uithaal! Van Handenhoven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - fc_thekillers 0:3

45e minuut.
Van Houdt speelt de bal door. Durieux rent richting de bal. Durieux geeft een hoge lob. Hendrickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickx draait met de bal, schiet en ... Redigonda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 70%, fc_thekillers 30%.
Lokomotiv Veldkant - fc_thekillers 0:3

49e minuut.
Durinck kopt de bal weg. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleu begaat een overtreding. Knizia raakt geblesseerd tijdens het duel. Halicki met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Van Houdt verovert de bal door een tackle van achteren. Van Houdt geeft een lange en hoge pass. Daar is Van Brussel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hendrickx is nu in balbezit. Hendrickx haalt uit met een fantastische trap. Redigonda bokst de bal weg.

86e minuut.
Van Houdt passt de bal in één keer door. Hendrickx rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pekuysal. Pekuysal krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 56%, fc_thekillers 44%.
Lokomotiv Veldkant - fc_thekillers 0:3