Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_thekillers Lokomotiv Veldkant
nieuwe opstellin Tactiek 352
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 3
6 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.7 gemiddelde waardering 33.4
adequate Schieten weak
adequate Passen good
weak Verdedigen average


4e minuut.
Van Houdt kan de bal niet met de borst controleren. Halicki rent richting de bal. Halicki passt de bal zonder na te denken. Tunnicliffe rent richting de bal. Tunnicliffe haalt uit met een fantastische trap. Van Handenhoven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Vanpeteghem kopt de bal weg. Knizia is nu in balbezit. Carrasco begaat een overtreding. Carrasco krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Wevere verovert de bal door een tackle van achteren. Wevere passt de bal in één keer door. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Wevere raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Talledo komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Van Brussel heeft problemen om de bal te vangen. Poelemans rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halicki. Halicki krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Desnouck probeert naar een medespeler te passen. Halicki speelt de bal door. Tunnicliffe is nu in balbezit. Stoop rent richting de bal. Stoop schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_thekillers 36%, Lokomotiv Veldkant 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc_thekillers - Lokomotiv Veldkant 0:0

47e minuut.
Knizia rent richting de bal. Knizia geeft een lange en hoge pass. Tunnicliffe rent richting de bal. Tunnicliffe draait met de bal, schiet en ... Wilmots verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - Lokomotiv Veldkant 1:0

55e minuut.
Van Handenhoven met een sublieme pass. Talledo kopt de bal weg. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - Lokomotiv Veldkant 2:0

65e minuut.
Carrasco passt de bal in één keer door. Xiaoyu rent richting de bal. Xiaoyu speelt de bal door. Stoop is nu in balbezit. Stoop draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Xiaoyu probeert naar een medespeler te passen. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Houdt begaat een overtreding. Van Houdt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_thekillers 34%, Lokomotiv Veldkant 66%.
fc_thekillers - Lokomotiv Veldkant 2:0