Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Body_Needs Club Brugge 24
Normal Tactiek MILA
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 37.1
poor Schieten adequate
poor Passen average
weak Verdedigen good


6e minuut.
Węglarz geeft een lange en hoge pass. Daar is Vervaet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zab is nu in balbezit. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Desmet trapt de bal weg van het doel. Prędota kopt de bal weg. Zab is nu in balbezit. Zab schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vervaet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervaet geeft een hoge lob. Verheyen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okoń rent richting de bal. Okoń haalt uit met een fantastische trap. Paal! Desmet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Złotopolski probeert naar een medespeler te passen. Bajorek rent richting de bal. Bajorek passt de bal in één keer door. Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota verovert de bal door een tackle van achteren. Prędota speelt de bal door. Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De Ceulaer is nu in balbezit. Prędota onderschept slim de pass. Prędota speelt de bal door. Zab is nu in balbezit. Zab schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Węglarz passt de bal zonder na te denken. Vervaet is nu in balbezit. Vervaet passt de bal met de wreef. Daar is Zab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zab schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Prędota is nu in balbezit. Zab rent richting de bal. Zab passt de bal zonder na te denken. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Węglarz speelt de bal door. Prędota is nu in balbezit. Prędota met een sublieme pass. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Van Laethem bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek verovert de bal door een tackle van achteren. Bajorek met een sublieme pass. Zab is nu in balbezit. Zab haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota passt de bal zonder na te denken. Swerdtfegers is nu in balbezit. Okoń verovert de bal door een tackle van achteren. Okoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Body_Needs 82%, Club Brugge 24 18%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Body_Needs - Club Brugge 24 0:0

52e minuut.
Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota is nu in balbezit. Prędota passt de bal zonder na te denken. Daar is Okoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoń haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Zab heeft problemen om de bal te vangen. Verheyen is nu in balbezit. Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Desmet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Złotopolski kopt de bal weg. Prędota kan de bal niet met de borst controleren. MacCurrach speelt de bal door. Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Prędota passt de bal in één keer door. Okoń speelt de bal door. Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab schiet op doel. Desmet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Body_Needs - Club Brugge 24 0:1

62e minuut.
Deroo speelt de bal door. Moyaert heeft problemen om de bal te vangen. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab rent richting de bal. Zab haalt uit met een fantastische trap. Paal! Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń haalt uit met een fantastische trap. Desmet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Body_Needs - Club Brugge 24 0:2

66e minuut.
Okoń raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Golding komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Vervaet met een sublieme pass. Prędota geeft een hoge lob. Węglarz geeft een hoge lob. Desmet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Zab de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Golding rent richting de bal. Golding met een sublieme pass. Daar is Verheyen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zab is nu in balbezit. Zab haalt uit met een fantastische trap. Desmet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Węglarz geeft een hoge lob. Swerdtfegers geeft een hoge lob. Zab is nu in balbezit. Zab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Body_Needs - Club Brugge 24 0:3

83e minuut.
Węglarz geeft een hoge lob. Zab controleert de bal met de borst. De Ceulaer is nu in balbezit. Zab verovert de bal door een tackle van achteren. Zab draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Golding rent richting de bal. Golding schiet op doel. Fontaine probeert de bal aan de voet te houden. Golding bereikt de bal nog maar net als eerste. Golding draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Body_Needs 74%, Club Brugge 24 26%.
Body_Needs - Club Brugge 24 0:3