Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Brugge 24 Body_Needs
MILA Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.5 gemiddelde waardering 18.4
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Jongh bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota verovert de bal door een tackle van achteren. Prędota passt de bal zonder na te denken. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich haalt uit met een fantastische trap. Desmet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - Body_Needs 1:0

5e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Desmet niet meer kan verder spelen. Gallet komt het veld opgelopen.

8e minuut.
De Ceulaer onderschept slim de pass. Bajorek rent richting de bal. Bajorek geeft een hoge lob. Swerdtfegers kopt de bal weg. Węglarz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Prędota geeft een lange en hoge pass. Daar is Swerdtfegers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okoń met een sublieme pass. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Jongh verovert de bal door een tackle van achteren. Jongh met een sublieme pass. MacCurrach met een sublieme pass. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Volckaert onderschept slim de pass. Vervaet onderschept slim de pass. Vervaet met een sublieme pass. MacCurrach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCurrach geeft de bal voor. Gallet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Okoń rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bajorek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ulrich maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Swerdtfegers de bal. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - Body_Needs 2:0

22e minuut.
Vervaet geeft de bal voor. Jongh kopt de bal weg. Volckaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń onderschept slim de pass. Okoń schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Okoń rent richting de bal. Verheyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń onderschept slim de pass. Okoń haalt uit met een fantastische trap. Gallet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - Body_Needs 3:0

35e minuut.
MacCurrach passt de bal in één keer door. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz passt de bal in één keer door. Okoń is nu in balbezit. Okoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Brugge 24 31%, Body_Needs 69%.
Club Brugge 24 - Body_Needs 3:0

57e minuut.
Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz geeft de bal voor. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich haalt uit met een fantastische trap. Gallet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - Body_Needs 4:0

70e minuut.
MacCurrach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCurrach probeert naar een medespeler te passen. Prędota speelt de bal door. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kawaler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Swerdtfegers met de inworp. Cambier rent richting de bal. Cambier geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Prędota met een sublieme pass. Daar is Okoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verheyen rent richting de bal. Okoń onderschept slim de pass. Okoń draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Brugge 24 32%, Body_Needs 68%.
Club Brugge 24 - Body_Needs 4:0