Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cranemaudit RSC Aphrodite
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Daar is Van Walleghem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracke bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Walleghem is nu in balbezit. Bracke verovert de bal door een tackle van achteren. Bracke schiet op doel. Oostenbach bokst de bal weg.

33e minuut.
Segers bereikt de bal nog maar net als eerste. Segers geeft een lange en hoge pass. Ghys is nu in balbezit. Ghys draait met de bal, schiet en ... Chevalier probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cranemaudit 48%, RSC Aphrodite 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cranemaudit - RSC Aphrodite 0:0

52e minuut.
Lukaku is nu in balbezit. Gerets onderschept slim de pass. Lukaku probeert naar een medespeler te passen. Bracke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Michiels probeert naar een medespeler te passen. Segers rent richting de bal. Lukaku begaat een overtreding. Lukaku krijgt een gele kaart. Segers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Segers met een snel genomen vrije trap. Humberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Humberts haalt uit met een fantastische trap. Chevalier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cranemaudit - RSC Aphrodite 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cranemaudit 43%, RSC Aphrodite 57%.
cranemaudit - RSC Aphrodite 0:1