Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSC Aphrodite cranemaudit
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 12.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Vervoort met een sublieme pass. van Duysse rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lodewijckx. Lodewijckx krijgt een gele kaart.

8e minuut.
van Duysse is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fiers zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracke verovert de bal door een tackle van achteren. Bracke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - cranemaudit 0:1

26e minuut.
Van Besauw passt de bal met de wreef. Raeymaeckers is nu in balbezit. Raeymaeckers speelt de bal door. Bracke rent richting de bal. Bracke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - cranemaudit 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Aphrodite 47%, cranemaudit 53%.
RSC Aphrodite - cranemaudit 0:2

52e minuut.
Gerets onderschept slim de pass. Gerets geeft een lange en hoge pass. Vervoort bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghys onderschept slim de pass. Ghys haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Fiers is nu in balbezit. Gerets verovert de bal door een tackle van achteren. Fiers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fiers krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Raeymaeckers is nu in balbezit. Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracke onderschept slim de pass. Bracke schiet op doel. Na een snelle pass probeert Wiggers de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lodewijckx met een sublieme pass. van Duysse is nu in balbezit. van Duysse geeft de bal voor. Bracke rent richting de bal. Bracke haalt uit met een fantastische trap. Oostenbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Aphrodite 46%, cranemaudit 54%.
RSC Aphrodite - cranemaudit 0:2