Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Brugge 24 Lokomotiv Veldkant
MILA Tactiek 352
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 36.8
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
good Verdedigen good


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Deleu de bal onder controle te krijgen. Hendrickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickx probeert naar een medespeler te passen. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Vanbogaert verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajorek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vervaet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervaet geeft de bal voor. Van Handenhoven bokst de bal weg.

7e minuut.
Kawaler is nu in balbezit. Hendrickx verovert de bal door een tackle van achteren. Andrei legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hendrickx raakt geblesseerd tijdens het duel. Deleu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Amsjö verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Zab de bal onder controle te krijgen. Hendrickx rent richting de bal. MacCurrach begaat een overtreding. MacCurrach krijgt een gele kaart. Hendrickx is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Houdt zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Peiremans krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - Lokomotiv Veldkant 0:1

16e minuut.
Desnouck geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert MacCurrach de bal onder controle te krijgen. Kawaler is nu in balbezit. Peiremans verovert de bal door een tackle van achteren. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Amsjö verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans schiet op doel. Amsjö werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Deleu rent richting de bal. Deleu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Peiremans de bal. Peiremans schiet op doel. Amsjö maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - Lokomotiv Veldkant 0:2

36e minuut.
Kawaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleu onderschept slim de pass. Deleu met een sublieme pass. Hendrickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickx schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Amsjö met een sublieme pass. Zab kopt de bal weg. Andrei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hendrickx rent richting de bal. Hendrickx geeft een hoge lob. Amsjö verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Kawaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - Lokomotiv Veldkant 0:3

45e minuut.
Prędota probeert naar een medespeler te passen. Zab bereikt de bal nog maar net als eerste. Zab passt de bal zonder na te denken. Ulrich rent richting de bal. Ulrich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Brugge 24 52%, Lokomotiv Veldkant 48%.
Club Brugge 24 - Lokomotiv Veldkant 0:3

64e minuut.
Hendrickx onderschept slim de pass. Deleu rent richting de bal. Deleu met een sublieme pass. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Ulrich draait met de bal, schiet en ... Zab krijgt zijn hoofd ertegen. Prędota rent richting de bal. Prędota haalt uit met een fantastische trap. Van Handenhoven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Deleu speelt de bal door. MacCurrach rent richting de bal. Hendrickx verovert de bal door een tackle van achteren. Hendrickx geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peiremans de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - Lokomotiv Veldkant 0:4

85e minuut.
Amsjö speelt de bal door. Ulrich kopt de bal weg. Zab is nu in balbezit. Zab haalt uit met een fantastische trap. Van Handenhoven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - Lokomotiv Veldkant 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Brugge 24 37%, Lokomotiv Veldkant 63%.
Club Brugge 24 - Lokomotiv Veldkant 1:4