Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Veldkant Club Brugge 24
352 Tactiek MILA
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 38.7
average Schieten good
adequate Passen adequate
average Verdedigen good


10e minuut.
Sleeckx rent richting de bal. Sleeckx geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Węglarz met de inworp. MacCurrach geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bajorek geeft een lange en hoge pass. Okoń kopt de bal weg. Prędota probeert de bal aan de voet te houden. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Vervaet probeert naar een medespeler te passen. Prędota is nu in balbezit. Vanpeteghem speelt de bal door. Klungelig pakt Ulrich de bal. Ulrich draait met de bal, schiet en ... Van Handenhoven verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
MacCurrach rent richting de bal. MacCurrach passt de bal zonder na te denken. Okoń rent richting de bal. Okoń schiet op doel. Van Handenhoven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - Club Brugge 24 0:1

44e minuut.
Poelemans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okoń is nu in balbezit. Van Houdt schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Van Houdt krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 64%, Club Brugge 24 36%.
Lokomotiv Veldkant - Club Brugge 24 0:1

53e minuut.
Węglarz met de inworp. MacCurrach is nu in balbezit. Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCurrach onderschept slim de pass. MacCurrach geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bajorek met een sublieme pass. Wilmots rent richting de bal. Okoń onderschept slim de pass. Okoń haalt uit met een fantastische trap. Van Handenhoven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - Club Brugge 24 0:2

73e minuut.
Karagiannis passt de bal in één keer door. Poelemans is nu in balbezit. Poelemans passt de bal zonder na te denken. Peiremans rent richting de bal. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Amsjö kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Sleeckx legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okoń is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulrich legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Van Handenhoven maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - Club Brugge 24 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 58%, Club Brugge 24 42%.
Lokomotiv Veldkant - Club Brugge 24 0:3