Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_thekillers Body_Needs
nieuwe opstellin Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
25 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
34.7 gemiddelde waardering 19.5
adequate Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Jongh rent richting de bal. Knizia verovert de bal door een tackle van achteren. Knizia met een sublieme pass. Stoop rent richting de bal. Stoop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Cambier speelt de bal door. Halicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Halicki passt de bal in één keer door. Tunnicliffe heeft problemen om de bal te vangen. Tunnicliffe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - Body_Needs 1:0

13e minuut.
Wevere onderschept slim de pass. Xiaoyu speelt de bal door. Daar is Stoop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunnicliffe rent richting de bal. Tunnicliffe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Deroo kopt de bal weg. De Ceulaer is nu in balbezit. De Ceulaer geeft de bal voor. Moyaert is nu in balbezit. Moyaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Redigonda trapt de bal weg. Halicki kopt de bal weg. Tunnicliffe is nu in balbezit. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - Body_Needs 2:0

22e minuut.
Knizia geeft een lange en hoge pass. Deroo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tunnicliffe rent richting de bal. Daar is Tunnicliffe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunnicliffe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Xiaoyu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fadrný komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Knizia geeft een hoge lob. Halicki probeert de bal aan de voet te houden. Halicki met een sublieme pass. Stoop is nu in balbezit. Stoop haalt uit met een fantastische trap. Desmet bokst de bal weg.

25e minuut.
Knizia heeft problemen om de bal te vangen. Knizia geeft een hoge lob. Volckaert heeft problemen om de bal te vangen. Butaeye rent richting de bal. Butaeye haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Knizia geeft de bal voor. Butaeye kopt de bal weg. Verheyen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoop rent richting de bal. Stoop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Knizia is nu in balbezit. Knizia geeft een hoge lob. Butaeye kopt de bal weg. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Fadrný met een sublieme pass. Van Brussel geeft een lange en hoge pass. Stoop kopt de bal weg. Tunnicliffe heeft problemen om de bal te vangen. Tunnicliffe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Halicki probeert naar een medespeler te passen. Tunnicliffe rent richting de bal. Tunnicliffe geeft de bal voor. Stoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoop haalt uit met een fantastische trap. Desmet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_thekillers 16%, Body_Needs 84%.
fc_thekillers - Body_Needs 2:0

46e minuut.
Van Brussel kopt de bal weg. Halicki rent richting de bal. Halicki met een sublieme pass. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe haalt uit met een fantastische trap. Desmet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jongh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoop is nu in balbezit. Stoop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Knizia passt de bal zonder na te denken. Bonannini is nu in balbezit. Bonannini geeft een lange en hoge pass. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bonannini onderschept slim de pass. Bonannini geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Verheyen de bal. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Knizia is nu in balbezit. Knizia geeft een hoge lob. Swerdtfegers probeert de bal aan de voet te houden. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe schiet op doel. Desmet bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Verheyen geeft een lange en hoge pass. Butaeye rent richting de bal. Butaeye passt de bal in één keer door. Knizia is nu in balbezit. Knizia geeft een lange en hoge pass. Desmet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Deroo is nu in balbezit. Halicki probeert naar een medespeler te passen. Butaeye rent richting de bal. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Desmet trapt de bal weg. Halicki rent richting de bal. Halicki passt de bal zonder na te denken. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Knizia met de inworp. Stoop probeert naar een medespeler te passen. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - Body_Needs 3:0

78e minuut.
Bonannini verovert de bal door een tackle van achteren. Van Laethem is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fadrný. Fadrný krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_thekillers 22%, Body_Needs 78%.
fc_thekillers - Body_Needs 3:0