Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSC Aphrodite fc_thekillers
Normal Tactiek nieuwe opstellin
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 43.4
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Halicki probeert naar een medespeler te passen. Knizia rent richting de bal. Knizia passt de bal met de wreef. Stoop rent richting de bal. Stoop schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - fc_thekillers 0:1

6e minuut.
Klungelig pakt Gerets de bal. Tunnicliffe is nu in balbezit. Tunnicliffe passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Butaeye de bal. Butaeye schiet op doel. Oostenbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Xiaoyu geeft de bal voor. Knizia kopt de bal weg. Stoop speelt de bal door. Tunnicliffe is nu in balbezit. Tunnicliffe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - fc_thekillers 0:2

11e minuut.
Knizia probeert naar een medespeler te passen. Stoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoop passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Butaeye de bal. Butaeye schiet op doel. Oostenbach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - fc_thekillers 0:3

13e minuut.
Knizia met een snelle inworp. Stoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gerets ... Strafschop! Stoop raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tunnicliffe neemt de penalty, wat een uithaal! Oostenbach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - fc_thekillers 0:4

14e minuut.
Depourcq bereikt de bal nog maar net als eerste. Depourcq speelt de bal door. Wiggers rent richting de bal. Butaeye onderschept slim de pass. Butaeye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Klungelig pakt Van Besauw de bal. Butaeye rent richting de bal. Butaeye passt de bal in één keer door. Tunnicliffe rent richting de bal. Tunnicliffe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Daar is Damme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoop passt de bal zonder na te denken. Tunnicliffe rent richting de bal. Tunnicliffe haalt uit met een fantastische trap. Oostenbach bokst de bal weg.

29e minuut.
Daar is Halicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghys is nu in balbezit. Halicki maakt een afschuwelijke overtreding. Halicki krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Tunnicliffe heeft problemen om de bal te vangen. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye passt de bal in één keer door. Stoop rent richting de bal. Stoop haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Wevere kopt de bal weg. Daar is Tunnicliffe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye draait met de bal, schiet en ... Oostenbach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - fc_thekillers 0:5

37e minuut.
Lodewijckx geeft de bal voor. Klungelig pakt Van Walleghem de bal. Van Walleghem passt de bal zonder na te denken. Tunnicliffe rent richting de bal. Tunnicliffe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Halicki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tunnicliffe de bal. Gerets is nu in balbezit. Tunnicliffe onderschept slim de pass. Tunnicliffe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - fc_thekillers 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Aphrodite 87%, fc_thekillers 13%.
RSC Aphrodite - fc_thekillers 0:6

47e minuut.
Halicki rent richting de bal. Halicki geeft een hoge lob. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wiggers de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Oostenbach speelt de bal door. Halicki kopt de bal weg. Daar is Butaeye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butaeye haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Knizia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stoop probeert naar een medespeler te passen. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe draait met de bal, schiet en ... Wiggers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xiaoyu neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Xiaoyu speelt de bal door. Halicki is nu in balbezit. Halicki passt de bal in één keer door. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - fc_thekillers 0:7

63e minuut.
Knizia geeft een lange en hoge pass. Stoop rent richting de bal. Stoop passt de bal met de wreef. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Halicki passt de bal met de wreef. Tunnicliffe rent richting de bal. Tunnicliffe passt de bal in één keer door. Butaeye rent richting de bal. Butaeye schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Knizia onderschept slim de pass. Knizia passt de bal zonder na te denken. Halicki met een sublieme pass. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Van Walleghem is nu in balbezit. Van Walleghem geeft een hoge lob. Van Brussel kopt de bal weg. Halicki speelt de bal door. Xiaoyu geeft een hoge lob. Oostenbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Van Walleghem heeft problemen om de bal te vangen. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye rent richting de bal. Butaeye draait met de bal, schiet en ... Oostenbach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - fc_thekillers 0:8

87e minuut.
Xiaoyu geeft een lange en hoge pass. Doeltrap. Oostenbach trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Butaeye de bal. Butaeye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Aphrodite 88%, fc_thekillers 12%.
RSC Aphrodite - fc_thekillers 0:8