Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuperBeerschot Club Brugge 24
442 Tactiek MILA
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.8 gemiddelde waardering 37.6
weak Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Prędota rent richting de bal. Prędota geeft de bal voor. Van Heck is nu in balbezit. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Prędota haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bajorek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prędota is nu in balbezit. Prędota passt de bal met de wreef. Okoń rent richting de bal. Okoń schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Geukens is nu in balbezit. Geukens geeft een lange en hoge pass. Bajorek kopt de bal weg. Daar is Ulrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulrich geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Ulrich rent richting de bal. Massaux begaat een overtreding. Ulrich is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ulrich zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spruyt kopt de bal weg. MacCurrach met een sublieme pass. Prędota rent richting de bal. Prędota haalt uit met een fantastische trap. Deveen bokst de bal weg.

35e minuut.
MacCurrach geeft een hoge lob. Daar is Okoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuperBeerschot - Club Brugge 24 0:1

36e minuut.
Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Kins rent richting de bal. Prędota tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prędota krijgt een gele kaart. Kins is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spruyt met een snel genomen vrije trap. Amsjö bokst de bal weg.

40e minuut.
Ulrich probeert naar een medespeler te passen. MacCurrach probeert naar een medespeler te passen. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich rent richting de bal. Ulrich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Deveen met een harde bal richting middenveld. Bajorek kopt de bal weg. Klungelig pakt Ulrich de bal. Ulrich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperBeerschot 85%, Club Brugge 24 15%.
SuperBeerschot - Club Brugge 24 0:1

50e minuut.
Złotopolski geeft een lange en hoge pass. Ulrich rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bajorek zal de hoekschop nemen. Okoń springt en kopt de bal. Deveen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Vervaet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajorek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt De Rijck de bal. Okoń rent richting de bal. Okoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuperBeerschot - Club Brugge 24 0:2

56e minuut.
Bajorek probeert naar een medespeler te passen. Złotopolski heeft problemen om de bal te vangen. Złotopolski geeft een hoge lob. Ulrich rent richting de bal. Ulrich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Deveen met een harde bal richting middenveld. Węglarz kopt de bal weg. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń draait met de bal, schiet en ... Deveen bokst de bal weg. Massaux geeft een lange en hoge pass. Vervaet kopt de bal weg. Deveen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Węglarz onderschept slim de pass. Węglarz met een sublieme pass. Andrei speelt de bal door. Okoń is nu in balbezit. Okoń haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dusolleil komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Mertens verovert de bal door een tackle van achteren. Węglarz verovert de bal door een tackle van achteren. Węglarz probeert naar een medespeler te passen. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Węglarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Geukens bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń onderschept slim de pass. Okoń schiet op doel. Deveen bokst de bal weg.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Węglarz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich draait met de bal, schiet en ... Deveen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperBeerschot - Club Brugge 24 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperBeerschot 70%, Club Brugge 24 30%.
SuperBeerschot - Club Brugge 24 0:3