Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cranemaudit Lokomotiv Veldkant
Normal Tactiek 352
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 34
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


2e minuut.
Durieux met een sublieme pass. Karagiannis is nu in balbezit. Karagiannis passt de bal zonder na te denken. Hendrickx rent richting de bal. Hendrickx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cranemaudit - Lokomotiv Veldkant 0:1

11e minuut.
Daar is Fiers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deleu probeert naar een medespeler te passen. Janssens is nu in balbezit. Hendrickx verovert de bal door een tackle van achteren. Hendrickx draait met de bal, schiet en ... Chevalier bokst de bal weg.

14e minuut.
Deleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleu speelt de bal door. Hendrickx rent richting de bal. Hendrickx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cranemaudit - Lokomotiv Veldkant 0:2

18e minuut.
Fiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleu onderschept slim de pass. Deleu probeert naar een medespeler te passen. Hendrickx bereikt de bal nog maar net als eerste. Hendrickx draait met de bal, schiet en ... Chevalier bokst de bal weg.

21e minuut.
Klungelig pakt Wilmots de bal. Wilmots geeft een hoge lob. Daar is Janssens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peiremans rent richting de bal. Peiremans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cranemaudit - Lokomotiv Veldkant 0:3

24e minuut.
Desnouck is nu in balbezit. van Duysse rent richting de bal. Desnouck verovert de bal door een tackle van achteren. Desnouck geeft een hoge lob. Peiremans springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cranemaudit - Lokomotiv Veldkant 0:4

30e minuut.
Inworp. Desnouck met een snelle inworp. Deleu geeft een hoge lob. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Van Houdt probeert de bal aan de voet te houden. Deleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleu passt de bal zonder na te denken. Van Houdt rent richting de bal. Van Houdt geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
cranemaudit - Lokomotiv Veldkant 0:5

34e minuut.
Hendrickx onderschept slim de pass. Hendrickx speelt de bal door. Peiremans is nu in balbezit. Deleu bereikt de bal nog maar net als eerste. Deleu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cranemaudit 72%, Lokomotiv Veldkant 28%.
cranemaudit - Lokomotiv Veldkant 0:5

47e minuut.
Desnouck passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Deleu de bal. Deleu passt de bal in één keer door. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Chevalier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hendrickx rent richting de bal. Hendrickx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cranemaudit - Lokomotiv Veldkant 0:6

52e minuut.
Deleu onderschept slim de pass. Deleu geeft een hoge lob. Hendrickx is nu in balbezit. Hendrickx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cranemaudit - Lokomotiv Veldkant 0:7

53e minuut.
Hendrickx verovert de bal door een tackle van achteren. Hendrickx passt de bal zonder na te denken. Deleu speelt de bal door. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Karagiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karagiannis passt de bal in één keer door. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Chevalier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Van Houdt probeert naar een medespeler te passen. Deleu rent richting de bal. Deleu met een sublieme pass. Hendrickx is nu in balbezit. Hendrickx geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chevalier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chevalier probeert naar een medespeler te passen. Van Houdt kopt de bal weg. Deleu is nu in balbezit. Deleu geeft een hoge lob. Chevalier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Deleu verovert de bal door een tackle van achteren. Deleu geeft de bal voor. Janssens heeft problemen om de bal te vangen. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Deleu speelt de bal door. Desnouck is nu in balbezit. Desnouck passt de bal in één keer door. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cranemaudit - Lokomotiv Veldkant 0:8

82e minuut.
Chevalier probeert naar een medespeler te passen. Deleu kopt de bal weg. Hendrickx controleert de bal met de borst. Hendrickx schiet op doel. Chevalier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cranemaudit - Lokomotiv Veldkant 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cranemaudit 74%, Lokomotiv Veldkant 26%.
cranemaudit - Lokomotiv Veldkant 0:9