Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lokomotiv Veldkant cranemaudit
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.5 gemiddelde waardering 15.1
good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen hopeless


2e minuut.
Bourbiaux geeft een hoge lob. Daar is Molenberghs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peiremans onderschept slim de pass. Lish rent richting de bal. Lish haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Chevalier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - cranemaudit 1:0

11e minuut.
Carrasco is nu in balbezit. Vervoort rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrasco. Vervoort wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Kremer is nu in balbezit. Bourbiaux is nu in balbezit. Kremer maakt een afschuwelijke overtreding. Kremer krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bourbiaux is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wilmots zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Janssens de bal. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Chevalier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - cranemaudit 2:0

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vervoort zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desnouck probeert naar een medespeler te passen. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish schiet op doel. Chevalier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Janssens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - cranemaudit 3:0

22e minuut.
Vanpeteghem probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Lukaku de bal onder controle te krijgen. Bourbiaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukaku verovert de bal door een tackle van achteren. Lukaku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bourbiaux verovert de bal door een tackle van achteren. Bourbiaux passt de bal zonder na te denken. Carrasco rent richting de bal. Everaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Everaerts schiet op doel. Van Handenhoven probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Desnouck rent richting de bal. Desnouck passt de bal met de wreef. Peiremans rent richting de bal. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Janssens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Wilmots geeft de bal voor. Bourbiaux rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fiers. Fiers krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Klungelig pakt Fiers de bal. Desnouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Desnouck passt de bal met de wreef. Lish is nu in balbezit. Lish haalt uit met een fantastische trap. Paal! Chevalier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Lish verovert de bal door een tackle van achteren. Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Damme probeert naar een medespeler te passen. Lish rent richting de bal. Lish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 42%, cranemaudit 58%.
Lokomotiv Veldkant - cranemaudit 3:0

46e minuut.
Desnouck met een sublieme pass. Molenberghs is nu in balbezit. Lish onderschept slim de pass. Lish draait met de bal, schiet en ... Chevalier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lokomotiv Veldkant - cranemaudit 4:0

48e minuut.
Carrasco rent richting de bal. Carrasco geeft de bal voor. Klungelig pakt Janssens de bal. Lish is nu in balbezit. Lish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kremer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wilmots bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmots geeft de bal voor. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Desnouck met een sublieme pass. Janssens bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans onderschept slim de pass. Peiremans schiet op doel. Chevalier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Lish is nu in balbezit. Lish schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Peiremans kan de bal niet met de borst controleren. Fiers is nu in balbezit. Desnouck onderschept slim de pass. Lish is nu in balbezit. Lish draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Molenberghs kopt de bal weg. Desnouck probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lish de bal. Peiremans rent richting de bal. Peiremans schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Van Paemel rent richting de bal. Peiremans verovert de bal door een tackle van achteren. Peiremans probeert naar een medespeler te passen. Carrasco is nu in balbezit. Carrasco geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lokomotiv Veldkant 21%, cranemaudit 79%.
Lokomotiv Veldkant - cranemaudit 4:0