Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Brugge 24 RSC Aphrodite
MILA Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
19% Spel op eigen helft 81%
28 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.7 gemiddelde waardering 19.9
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich passt de bal in één keer door. Damme rent richting de bal. Okoń onderschept slim de pass. Okoń schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Golding verovert de bal door een tackle van achteren. Golding passt de bal in één keer door. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich haalt uit met een fantastische trap. Wiggers probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wiggers bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - RSC Aphrodite 1:0

9e minuut.
Węglarz met een sublieme pass. Gerets rent richting de bal. Okoń maakt een afschuwelijke overtreding. Okoń krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Gerets rent richting de bal. Golding verovert de bal door een tackle van achteren. Golding probeert naar een medespeler te passen. Okoń rent richting de bal. Okoń haalt uit met een fantastische trap. Oostenbach bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - RSC Aphrodite 2:0

15e minuut.
Damme passt de bal met de wreef. Daar is Węglarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węglarz geeft een lange en hoge pass. Ulrich controleert de bal met de borst. Ulrich schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wiggers passt de bal met de wreef. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek passt de bal met de wreef. Okoń rent richting de bal. Okoń draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Ghys bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCurrach is nu in balbezit. MacCurrach passt de bal zonder na te denken. Węglarz rent richting de bal. Węglarz haalt uit met een fantastische trap. Oostenbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ulrich schiet op doel. Van Walleghem probeert de bal aan de voet te houden. Oostenbach probeert wanhopig de bal te grijpen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bajorek neemt de hoekschop. Oostenbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Van Walleghem rent richting de bal. Van Walleghem geeft de bal voor. Andrei rent richting de bal. Andrei met een sublieme pass. Węglarz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Golding is nu in balbezit. Golding geeft een hoge lob. Gerets controleert de bal met de borst. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Van Besauw rent richting de bal. Golding schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Van Besauw is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Van Besauw met een snel genomen vrije trap. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń onderschept slim de pass. Okoń speelt de bal door. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Wiggers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulrich is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bajorek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ulrich kopt de bal weg. Okoń heeft problemen om de bal te vangen. Okoń schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Brugge 24 19%, RSC Aphrodite 81%.
Club Brugge 24 - RSC Aphrodite 2:0

58e minuut.
Andrei geeft de bal voor. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń geeft een lange en hoge pass. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kawaler kopt de bal weg. MacCurrach rent richting de bal. MacCurrach speelt de bal door. Okoń rent richting de bal. Okoń schiet op doel. Oostenbach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Węglarz zal de hoekschop nemen. Okoń springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Damme rent richting de bal. MacCurrach bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCurrach probeert naar een medespeler te passen. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Michiels probeert naar een medespeler te passen. Vervaet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervaet passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ulrich de bal. Ulrich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Złotopolski met een sublieme pass. Węglarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz met een sublieme pass. Okoń heeft problemen om de bal te vangen. Okoń draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Węglarz met een sublieme pass. Golding heeft problemen om de bal te vangen. Golding met een sublieme pass. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Golding probeert naar een medespeler te passen. Bajorek rent richting de bal. Bajorek passt de bal zonder na te denken. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - RSC Aphrodite 3:0

82e minuut.
Gerets is nu in balbezit. Okoń onderschept slim de pass. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich schiet op doel. Oostenbach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Brugge 24 - RSC Aphrodite 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Brugge 24 19%, RSC Aphrodite 81%.
Club Brugge 24 - RSC Aphrodite 4:0