Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSC Aphrodite Club Brugge 24
Normal Tactiek MILA
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 38.9
poor Schieten good
poor Passen adequate
poor Verdedigen good


4e minuut.
Ulrich passt de bal met de wreef. Ghys is nu in balbezit. Ghys passt de bal zonder na te denken. Ulrich rent richting de bal. Ulrich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
MacCurrach kopt de bal weg. Prędota bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich rent richting de bal. Prędota rent richting de bal. Prędota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
MacCurrach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Węglarz de bal. Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglarz onderschept slim de pass. Węglarz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Prędota is nu in balbezit. Prędota passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ulrich de bal. Ulrich draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wiggers de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek geeft de bal voor. Okoń rent richting de bal. Okoń haalt uit met een fantastische trap. Oostenbach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - Club Brugge 24 0:1

32e minuut.
Okoń onderschept slim de pass. Prędota rent richting de bal. Prędota passt de bal in één keer door. Ulrich rent richting de bal. Ulrich draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Węglarz probeert naar een medespeler te passen. Vervaet is nu in balbezit. Vervaet passt de bal zonder na te denken. Ulrich is nu in balbezit. Ulrich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Oostenbach met een harde bal richting middenveld. Prędota heeft problemen om de bal te vangen. Gerets speelt de bal door. Okoń is nu in balbezit. Okoń schiet op doel. Oostenbach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Aphrodite 80%, Club Brugge 24 20%.
RSC Aphrodite - Club Brugge 24 0:1

57e minuut.
Złotopolski geeft een hoge lob. Bajorek rent richting de bal. Bajorek geeft een hoge lob. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - Club Brugge 24 0:2

69e minuut.
Okoń is nu in balbezit. Okoń passt de bal zonder na te denken. Węglarz is nu in balbezit. Węglarz geeft een lange en hoge pass. Oostenbach probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Oostenbach trapt de bal weg van het doel. Vervaet kopt de bal weg. Bajorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajorek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Okoń rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bajorek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ulrich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulrich schiet op doel. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Van Walleghem geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Węglarz met een snelle inworp. Okoń rent richting de bal. Okoń geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń verovert de bal door een tackle van achteren. Okoń passt de bal zonder na te denken. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - Club Brugge 24 0:3

84e minuut.
Gerets speelt de bal door. MacCurrach speelt de bal door. Węglarz geeft een hoge lob. Ulrich kan de bal niet met de borst controleren. Ulrich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Bajorek rent richting de bal. Bajorek geeft de bal voor. Okoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Okoń haalt uit met een fantastische trap. Oostenbach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - Club Brugge 24 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Aphrodite 80%, Club Brugge 24 20%.
RSC Aphrodite - Club Brugge 24 0:4