Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc_thekillers SuperBeerschot
nieuwe opstellin Tactiek 442
62% Balbezit 38%
10% Spel op eigen helft 90%
39 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 25.2
good Schieten weak
good Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Kins rent richting de bal. Halicki verovert de bal door een tackle van achteren. Halicki passt de bal met de wreef. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - SuperBeerschot 1:0

14e minuut.
Wevere met de inworp. Halicki is nu in balbezit. Halicki passt de bal met de wreef. Tunnicliffe is nu in balbezit. Tunnicliffe haalt uit met een fantastische trap. Deveen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Halicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe rent richting de bal. Tunnicliffe schiet op doel. Na een snelle pass probeert Massaux de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - SuperBeerschot 2:0

16e minuut.
Spruyt geeft een hoge lob. Inworp. Xiaoyu met de inworp. Butaeye rent richting de bal. Butaeye draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Halicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Halicki met een sublieme pass. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye haalt uit met een fantastische trap. Deveen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - SuperBeerschot 3:0

26e minuut.
Halicki passt de bal met de wreef. Knizia rent richting de bal. Knizia met een sublieme pass. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Xiaoyu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Deveen speelt de bal door. Knizia kopt de bal weg. Stoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoop schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_thekillers 12%, SuperBeerschot 88%.
fc_thekillers - SuperBeerschot 3:0

49e minuut.
Bonannini met een sublieme pass. Halicki probeert naar een medespeler te passen. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye haalt uit met een fantastische trap. Geukens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Pekuysal onderschept slim de pass. Pekuysal geeft een lange en hoge pass. Tunnicliffe kopt de bal weg. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye haalt uit met een fantastische trap. Deveen bokst de bal weg.

57e minuut.
Xiaoyu rent richting de bal. Xiaoyu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Van Heck de bal onder controle te krijgen. Tunnicliffe rent richting de bal. Tunnicliffe draait met de bal, schiet en ... Deveen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Inworp. Van Heck zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wevere met een sublieme pass. Butaeye rent richting de bal. Butaeye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - SuperBeerschot 4:0

59e minuut.
Daar is Baseggio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Baseggio begaat een overtreding. Baseggio krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Knizia probeert naar een medespeler te passen. Halicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Halicki speelt de bal door. Tunnicliffe is nu in balbezit. Tunnicliffe haalt uit met een fantastische trap. Deveen bokst de bal weg.

61e minuut.
Halicki passt de bal met de wreef. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye schiet op doel. Geukens probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoop springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc_thekillers - SuperBeerschot 5:0

63e minuut.
Pekuysal met de inworp. Knizia is nu in balbezit. Knizia passt de bal zonder na te denken. Stoop is nu in balbezit. Stoop schiet op doel. Paal!

68e minuut.
Xiaoyu passt de bal zonder na te denken. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Massaux de bal onder controle te krijgen. Deveen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Massaux kopt de bal weg. Xiaoyu rent richting de bal. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye haalt uit met een fantastische trap. Massaux verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Massaux kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoop de bal. Stoop passt de bal met de wreef. Tunnicliffe rent richting de bal. Tunnicliffe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Xiaoyu probeert naar een medespeler te passen. Halicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Rijck rent richting de bal. Stoop verovert de bal door een tackle van achteren. Stoop schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Geukens geeft een lange en hoge pass. Knizia bereikt de bal nog maar net als eerste. Knizia geeft een hoge lob. Xiaoyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoyu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc_thekillers 8%, SuperBeerschot 92%.
fc_thekillers - SuperBeerschot 5:0