Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuperBeerschot fc_thekillers
442 Tactiek nieuwe opstellin
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 43.2
weak Schieten adequate
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Klungelig pakt Halicki de bal. Vanmaele rent richting de bal. Vanmaele probeert naar een medespeler te passen. Stoop is nu in balbezit. Stoop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bonannini rent richting de bal. Bonannini geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Van Heck de bal onder controle te krijgen. Xiaoyu geeft een hoge lob. Tunnicliffe springt en kopt de bal. Deveen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Pekuysal met een snelle inworp. Stoop heeft problemen om de bal te vangen. Knizia met een sublieme pass. Stoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoop draait met de bal, schiet en ... Deveen bokst de bal weg. Paal!

31e minuut.
Wevere geeft een lange en hoge pass. De Rijck heeft problemen om de bal te vangen. Stoop rent richting de bal. Stoop schiet op doel. Geukens probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Wevere onderschept slim de pass. Wevere passt de bal met de wreef. Butaeye rent richting de bal. Butaeye haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperBeerschot - fc_thekillers 0:1

34e minuut.
Halicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Halicki probeert naar een medespeler te passen. Massaux rent richting de bal. Tunnicliffe is nu in balbezit. Tunnicliffe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperBeerschot - fc_thekillers 0:2

40e minuut.
Deveen trapt de bal weg. Daar is Vanmaele, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spruyt is nu in balbezit. Tunnicliffe is nu in balbezit. Tunnicliffe schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Spruyt is nu in balbezit. Tunnicliffe rent richting de bal. Vanmaele tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vanmaele krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Geukens met een harde bal richting middenveld. Knizia probeert naar een medespeler te passen. Tunnicliffe rent richting de bal. Butaeye rent richting de bal. Butaeye schiet op doel. Deveen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stoop is nu in balbezit. Stoop draait met de bal, schiet en ... Deveen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperBeerschot - fc_thekillers 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperBeerschot 84%, fc_thekillers 16%.
SuperBeerschot - fc_thekillers 0:3

48e minuut.
Wevere met een sublieme pass. Van Heck is nu in balbezit. Butaeye schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Van Heck roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Van Heck kan niet meer verder spelen. Heffels komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Knizia passt de bal in één keer door. Stoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoop geeft een lange en hoge pass. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperBeerschot - fc_thekillers 0:4

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Massaux de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Knizia geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye schiet op doel. Deveen bokst de bal weg.

73e minuut.
Roegiers is nu in balbezit. Wevere verovert de bal door een tackle van achteren. Wevere met een sublieme pass. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Geukens heeft problemen om de bal te vangen. Deveen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Halicki is nu in balbezit. Tunnicliffe rent richting de bal. Tunnicliffe probeert naar een medespeler te passen. Butaeye is nu in balbezit. Butaeye haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Xiaoyu rent richting de bal. Xiaoyu geeft de bal voor. Spruyt heeft problemen om de bal te vangen. Butaeye rent richting de bal. Butaeye schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Geukens onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Geukens geeft een lange en hoge pass. Inworp. Xiaoyu met een snelle inworp. Butaeye bereikt de bal nog maar net als eerste. Butaeye draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Heffels is nu in balbezit. Xiaoyu verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoyu passt de bal in één keer door. Tunnicliffe bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunnicliffe draait met de bal, schiet en ... Deveen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperBeerschot 78%, fc_thekillers 22%.
SuperBeerschot - fc_thekillers 0:4