Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Body_Needs cranemaudit
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Jongh verovert de bal door een tackle van achteren. Jongh speelt de bal door. Van Laethem met een sublieme pass. Moyaert rent richting de bal. Moyaert haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
De Ceulaer passt de bal zonder na te denken. Van Laethem rent richting de bal. Van Laethem met een sublieme pass. Deroo rent richting de bal. Deroo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Moyaert verovert de bal door een tackle van achteren. Moyaert probeert naar een medespeler te passen. Vervoort is nu in balbezit. Deroo verovert de bal door een tackle van achteren. Deroo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Body_Needs - cranemaudit 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Body_Needs 52%, cranemaudit 48%.
Body_Needs - cranemaudit 1:0

47e minuut.
Fiers bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiers geeft een lange en hoge pass. Daar is Volckaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracke bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracke draait met de bal, schiet en ... Paal! Desmet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Deroo is nu in balbezit. Deroo passt de bal in één keer door. Jongh probeert naar een medespeler te passen. Moyaert is nu in balbezit. Moyaert haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Jongh rent richting de bal. Jongh geeft een lange en hoge pass. Van Paemel bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Laethem verovert de bal door een tackle van achteren. Van Laethem geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Jongh onderschept slim de pass. Jongh probeert naar een medespeler te passen. van Duysse bereikt de bal nog maar net als eerste. Deroo verovert de bal door een tackle van achteren. Deroo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moyaert is nu in balbezit. Moyaert haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Body_Needs - cranemaudit 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Body_Needs 43%, cranemaudit 57%.
Body_Needs - cranemaudit 2:0