Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RSC Aphrodite Lokomotiv Veldkant
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 31.7
poor Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Van Houdt speelt de bal door. Desnouck speelt de bal door. Wiggers is nu in balbezit. Lish onderschept slim de pass. Lish haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Vanpeteghem kopt de bal weg. Desnouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Desnouck met een sublieme pass. Lish is nu in balbezit. Lish schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - Lokomotiv Veldkant 0:1

10e minuut.
Vanpeteghem is nu in balbezit. Vanpeteghem passt de bal met de wreef. Desnouck probeert naar een medespeler te passen. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - Lokomotiv Veldkant 0:2

15e minuut.
Damme rent richting de bal. Peiremans verovert de bal door een tackle van achteren. Peiremans met een sublieme pass. Lish rent richting de bal. Lish draait met de bal, schiet en ... Oostenbach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Van Houdt onderschept slim de pass. Van Houdt met een sublieme pass. Desnouck met een sublieme pass. Lish rent richting de bal. Lish draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Depourcq kopt de bal weg. Van Houdt speelt de bal door. Wilmots bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilmots geeft de bal voor. Peiremans springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Michiels is nu in balbezit. Lish onderschept slim de pass. Lish met een sublieme pass. Peiremans rent richting de bal. Peiremans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - Lokomotiv Veldkant 0:3

42e minuut.
Lish probeert naar een medespeler te passen. Desnouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Desnouck passt de bal in één keer door. Peiremans rent richting de bal. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Oostenbach bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - Lokomotiv Veldkant 0:4

43e minuut.
Lish onderschept slim de pass. Desnouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Desnouck probeert naar een medespeler te passen. Peiremans probeert de bal met de borst te controleren. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Oostenbach bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Aphrodite 63%, Lokomotiv Veldkant 37%.
RSC Aphrodite - Lokomotiv Veldkant 0:4

52e minuut.
Peiremans met een sublieme pass. Klungelig pakt Desnouck de bal. Desnouck passt de bal zonder na te denken. Lish rent richting de bal. Lish draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Peiremans rent richting de bal. Van Walleghem rent richting de bal. Peiremans verovert de bal door een tackle van achteren. Peiremans geeft de bal voor. Lish springt en kopt de bal. Oostenbach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Carrasco passt de bal in één keer door. Van Houdt rent richting de bal. Van Houdt geeft een lange en hoge pass. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Damme geeft de bal voor. Humberts kopt de bal weg. Daar is Van Besauw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lish bereikt de bal nog maar net als eerste. Lish draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - Lokomotiv Veldkant 0:5

72e minuut.
Desnouck is nu in balbezit. Desnouck probeert naar een medespeler te passen. Peiremans rent richting de bal. Lish is nu in balbezit. Lish draait met de bal, schiet en ... Oostenbach bokst de bal weg.

77e minuut.
Lodewijckx is nu in balbezit. Sleeckx onderschept slim de pass. Sleeckx geeft een hoge lob. Lish is nu in balbezit. Lish haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Klungelig pakt Gerets de bal. Desnouck bereikt de bal nog maar net als eerste. Desnouck met een sublieme pass. Lish is nu in balbezit. Lish draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasco passt de bal in één keer door. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans schiet op doel. Na een snelle pass probeert Van Walleghem de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - Lokomotiv Veldkant 0:6

87e minuut.
Desnouck met een sublieme pass. Peiremans rent richting de bal. Lish rent richting de bal. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RSC Aphrodite - Lokomotiv Veldkant 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RSC Aphrodite 82%, Lokomotiv Veldkant 18%.
RSC Aphrodite - Lokomotiv Veldkant 0:7